Val in slaap met het geluid van de golven onder je bungalow…en begin de dag met een duik in het kristalheldere water. Dit klinkt als muziek in mijn oren! Dit is allemaal mogelijk in één van deze zogenaamde waterbungalows. Over de hele wereld heb je verschillende waterbungalows. Op welke paradijselijke plekjes ter wereld je ze vindt vertel ik je nu!

Malediven Overwater Bungalows iStock_000022153001_Large-2

Het 5* Cocoa Island Hotel in de Malediven – het leven is fantastisch!

Voor velen is deze bestemming het paradijs op aarde…De Malediven lijken zo van een foto te komen. Hier vind je een verscheidenheid aan waterbungalows die je sprakeloos achter zullen laten! In het 5* Cocoa Island Hotel, overnacht je bovenop het azuurblauwe water. ‘ s Ochtends word je begroet door kleurrijke vissen, een stralende zon en kijk je uit over een eindeloze blauwe zee.

overwater-bungalows1-707x470

Het droomachtige 5* Four Seasons Bora Bora Hotel in Frans-Polynesië

Deze spectaculaire waterbungalow trekt mensen van over de hele wereld. Frans-Polynesie is een prachtig gebied in de Still Zuidzee, bestaande uit een groep van kleine eilanden. Verwacht hier een exotisch landschap, prachtige uitgestrekte zandstranden en de accommodatie van je dromen. Het 5* Four Season Bora Bora Hotel bestaat uit ruime waterbungalows ingericht met meubels van een hoogstaande kwaliteit en een zwembad die grenst aan het kraakheldere water.

overwater-bungalows2-707x471

Het 5* Gili Lankanfushi Hotel op de Malediven – het paradijs op aarde

Voor een week heb je het idee dat je in het paradijs bent beland. Het fantastische 5* Gili Lankanfushi Hotel ligt op het noordelijke Malé Atoll in de Malediven. Je ontbijt wordt elke ochtend bezorgd met een kleine boot. Mocht je ergens naartoe willen dan word je persoonlijk opgehaald op welke tijdstip dan ook. Wil je alleen maar ontspannen dan kan dat zeker. Trek je zwemkleding aan en spring in het water.

overwater-bungalows3-707×471

Het 4* drijvende Floathouse River Kwai Resort – een van de mooiste plekjes in Thailand

Waterbungalows hoeven niet alleen op zee te zijn. Deze prachtige villa’s drijven op de rivier de Kwai in een landschap van bergen en tropische wouden. Hier kun je rustig zonnebaden of zwemmen. Het Floathouse River Kwai Resort is de ideale plek om midden in de natuur te relaxen.

overwater-bungalows4-707x471

Malediven sprookje –  5* Conrad Maldives Rangali Island Hotel

Als je een paradijselijk landschap met luxe combineert dan krijg je dit 5* vakantieaccommodatie. Het 5* Conrad Maldives Rangali Island Hotel  beschikt onder andere over fantastische en met smaak ingerichte waterbungalows. Je hebt een hemels uitzicht op de zee, de vissen en een geweldige zonsondergang. Staat overnachten in een water bungalow op je bucketlist? Dan moet je zeker deze boeken!

overwater-bungalows5-707x471

Het 4* Tikehau Pearl Beach Resort in Frans-Polynesië

Je kunt dit kleine eiland in Frans-Polynesië alleen bereiken per boot. Hier vind je zandduinen, indrukwekkende palmbomen, parelwitte stranden en het 4* Tikehau Pearl Beach Resort. De waterbungalows hebben een smalle steiger. Hier kun je terugkeren naar de essentie van het leven: relaxen, genieten en vooral heel veel liefde.

overwater-bungalows6-707x471

Je moet eens in je leven overnacht hebben in één van deze waterbungalows.  Uitzicht op de oceaan vanuit je bed, kleine kleurrijke vissen als je buren: Klinkt als een vakantie om nooit te vergeten!

Heb jij eens overnacht in één van deze waterbungalows? Laat het me weten!