Dine Around staat voor maximale culinaire variëteit tijdens je vakantie naar El Gouna. Het beste deel komt nog: Check-in in een van de hotels die deel uitmaken van dit programma en je zal niet alleen in je eigen hotel kunnen eten maar ook in alle andere deelnemende hotels en restaurants! Lees verder om erachter te komen hoe dit prachtige Dine Around programma werkt en welke hotels er in El Gouna zijn aangesloten.

Dine Around in El Gouna

Heb jij nog niet gehoord van het Dine Around programma? Geen wonder, dit concept is dan ook uniek voor Egypte. Het idee erachter is vrij simpel. We hebben allemaal wel eens gedacht, hoe goed het eten in het hotel ook kan zijn, na 4 of 5 dagen hetzelfde eten wil je wel weer eens wat anders. Echter, mensen die een volpension of all inclusive vakantie boeken plannen vaak geen avondjes uit eten naast het aanbod in het restaurant van het hotel. Je hebt natuurlijk al betaald voor een maaltijd en wil dit niet nog eens moeten betalen. Om deze reden hebben een aantal hotels in El Gouna een geweldig idee de wereld in gebracht, waardoor hotelgasten dankzij het Dine Around programma ook in een van de andere deelnemende hotels of restaurants kunnen dineren zonder extra kosten.

 

En het zijn niet alleen de all inclusive gasten die van deze deal gebruik kunnen maken, maar ook de half pension en volpension gasten.

“Er is een grote verscheidenheid aan culinaire lekkernijen in El Gouna”

Als je tijdens je vakantie El Gouna gebruik wil maken van het Dine Around programma, dan moet je je aan de volgende ‘regels’ houden:

 • Dine Around kan alleen gebruikt worden bij een minimaal verblijf van 4 nachten.
 • Met een verblijf van 4 nachten kan je een keer genieten van een maaltijd van het programma. Verblijf 5 tot 7 nachten en je kan hier drie keer gebruik van maken en bij langer dan een week 4 keer.
 • Als je een gast bent in een 5 sterrenhotel, dan kan je in alle deelnemende restaurants dineren zonder extra toeslag.
 • Wanneer je verblijft in een 3 of 4-sterren hotel, dan kan je in een ander 3 of 4 sterrenhotel eten zonder extra toeslag. Als je een “upgrade” wil voor je maaltijd, dan moet je een extra toeslag betalen van €1,50 per persoon.
 • Het Dine Around programma denkt de kosten van de drankjes niet en deze moeten in contant geld betaald worden, ook als je all inclusive hebt geboekt.
 • Je ontvangt een voucher van je hotel voor restaurants die niet bij een hotel horen maar nog wel deel uitmaken van het Dine Around programma.
 • Je moet een tafel reserveren bij het hotel of restaurant waar je wil eten voor 12 uur s’middags. Je hotel kan je hier bij helpen.

De volgende hotels in El Gouna zijn aangesloten bij het Dine Around programma

I have put together the following list so that you can have an overview of all the participating hotels and restaurants:

Ik heb een kort lijstje voor je samengesteld zodat je kan zien welke hotels en restaurants er deelnemen:

 • 5-star hotels: Mövenpick Resort & Spa, Sheraton Miramar Resort en Steigenberger Golf Resort
 • 4-star hotels: Bellevue Beach Hotel, Labranda Club Paradisio, Dawar El Omda, Fanadir, Mosaique, Sultan Bey, TTC Ocean View, TTC Rihana Resort en Rihana Inn
 • 3-star hotels: Ali Pasha, Arena Inn, Captain’s Inn en Turtle’s Inn
 • Participating restaurants: Lagoonie (internationaal eten), Mazagouna (oriëntaals eten), The Smokery Yacht (internationaal eten), The Swiss House (Zwitsers eten) and Breeze (internationaal eten)

Het Dina Around programma is een van de vele redenen waarom jij zeker op vakantie moet gaan naar El Gouna. Het concept dat tijdens de bouw van deze lagune stad is geïmplementeerd is simpelweg verfrissend innovatief, duurzaam en spreekt voor het toerisme van de toekomst in Egypte. Maar ik laat de plaats zelf je hiervan overtuigen.

> Bekijk hier mijn actuele Egypte deals <