De Franse Riviera staat bekend om haar hete zomers, glamoureuze feesten en uiteraard luxueuze hotels! Heb je altijd al vakantie willen vieren aan de Côte d’Azur dan wil je nog meer na het zien van dit hotel!

Het droomhotel Le Mas de Pierre in het historische plaatsje Saint-Paul-de-Vence is één van de mooiste en luxueuze verblijven van de Côte d’Azur. Oordeel zelf maar!

le-mas-3

Le Mas de Pierre – Droomhotel aan de Côte d’Azur

Mijn hartje gaat sneller kloppen bij het zien van de foto’s van het Le Mas de Pierre Hotel in Saint Paul de Vence. Het hotel ligt te midden van olijfbomen en een weelderige tuin in de heuvels van Saint Paul de Vence wat zorgt voor een sprookjesachtige sfeer. Met een verblijf hier kun je rekenen op een sterrenbehandeling en service. Wandelen door de heerlijk geurende rozentuin, ontspan aan het zwembad en geniet van de Provençaalse atmosfeer. Dit hotel is de perfecte plek om tot rust te komen.

Je hebt de keuze uit drie verschillende kamers die allen een bepaalde stijl hebben. Stijlvol of romantisch, Provençaals of koloniaal: Elke kamer is met smaak ingericht en beschikt over een terras met uitzicht op de tuin. Voor grote groepen biedt het hotel ook een speciale VIP experience aan. Hier verblijft men in meerdere suites met privézwembad en heb je zelfs een persoonlijke butler tot je beschikking. Hier wordt niets aan het toeval gelaten!

Een ander hoogtepunt is het restaurant met eigen terras waarvandaan je een fantastisch uitzicht hebt op de omgeving. Geniet tijdens zonsondergang van een heerlijk bereide maaltijd met uiteraard een smaakvolle Franse wijn. Dit is toch optimaal genieten!

In dit hotel ervaar je de luxe van de Côte d’Azur. Mocht je je afvragen waar het hotel precies ligt: vanaf het vliegveld van Nice rijdt je binnen een half uur naar Saint Paul de Vence.