Een vakantie op de Malediven is een droomvakantie! Wil wilt er nou niet heen? Het Shangri-La Villingili Resort & Spa is een klein paradijs op dit eiland. Kijk maar naar de foto’s!

Luxer dan dit heb je niet: Je hebt resorts die hoge recensies krijgen vanwege de locatie aan het strand en het prachtige uitzicht over de zee. Andere worden gewaardeerd vanwege hun comfort. Meer privacy, meer comfort, meer luxe…dat is wat het fantastische Shangri-La Villingili Resort & Spa op de Malediven allemaal te bieden heeft!

Shangri La
Foto: Shangri-La Villingili Resort

Droomresort op de Malediven: Het ultieme toevluchtsoord

Ik denk dat je het al wel kunt raden, maar dit luxe resort op de Malediven heeft alles wat je maar kunt bedenken. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te relaxen. Dit kleine stukje paradijs op aarde ligt op Addu Atoll, de zuidelijkste atoll van de Malediven, net ten zuiden van evenaar. Het resort omschrijft zichzelf als “the definition of luxury,” een plek waar al je dromen uit kunnen komen. Na een tijdje snorkelen, kun je relaxen op een ligbedje bij de infinity pool. Hier kun je genieten van een geweldig uitzicht over de Indische Oceaan terwijl je persoonlijke butler jou een drankje komt brengen. Heb je zin in een spa-verwensessie? Geen probleem! Je hebt de keuze uit verschillende behandelingen. Nadat je hebt genoten van een prachtige zonsondergang heb je met je partner een romantisch diner bij kaarslicht op strand. Dit klinkt als een droom, niet waar? Als je het resort kunt veroorloven Shangri-La Villingili Resort & Spa dan kan een verblijf in dit resort werkelijkheid worden. De foto’s spreken voor zich.

 

Van boomhutten naar drijvende bungalows – alles is hier perfect!

Het is wel duidelijk dat dit resort middenin het paradijs ligt. Je hebt de keuze uit verschillende accommodaties: wat dacht je van een bungalow of een boomhut in een idyllische omgeving? Vanaf hier hoef je maar 20 stappen te zetten om bij de zee te komen, of kies voor een verblijf met je eigen infinity pool dan heb je het beste van twee werelden. Hou je meer van het water? Dan raad ik je aan om te verblijven in één van de fantastische waterbungalows! Stel je toch eens voor, nadat je bent opgestaan, kun je gelijk in de zee springen vanuit je bungalow.

Dit is hoe je bungalow eruit zou kunnen zien:

Shangri La Boomhut
Foto: Shangri-La Villingili Resort & Spa

Of wat dacht je van deze fantastische boomhutten?

Shangri La 11
Foto: Shangri-La Villingili Resort & Spa

Zo romantisch!

Shangri La 12
Foto: Shangri-La Villingili Resort & Spa

Wil je meer doen dan alleen zwemmen en op het strand liggen? Dan kun je bij dit resort een potje golven.

Shangri La 13
Foto: Shangri-La Villingili Resort & Spa
Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben verliefd op dit resort! Een nacht in het Shangri-La Villingili Resort & Spa  kost vanaf €900. Tijd om te beginnen met sparen!