Barcelona wint van alle steden als het gaat om shoppen, sightseeing en stranden. Maar dat is lang niet alles! Extravagante hotels with dakzwembaden leggen de lat nog hoger voor andere steden. Neem een kijkje bij de crème de la crème in deze metropool!

Ik zou zo ver gaan om te zeggen dat deze stad nooit verveelt, hoe vaak je er ook geweest bent. De perfecte combinatie van shoppen, stranden en bezienswaardigheden vind je alleen hier. Ik weet zeker dat je het mij eens bent als ik zeg dat Barcelona een van Europa’s leukste steden is en dat mensen hier graag heenreizen. Of het nou om een stedentrip gaat, een lang weekend of zelfs een dagtrip – je bent hier zo in minder dan 3 uur! Hoe dan ook, ik ga je niet verder vertellen over de geweldige dingen die je hier kunt doen. Nee, ik neem je mee naar de meest exclusieve hotels van Barcelona met de mooiste dakzwembaden. Ben je al aan het (water)trappelen?

Grand Hotel Central

Voel de zon op je schouders terwijl je met de rest van je lichaam in het water afkoelt, al genietend van het uitzicht op dit dakterras en in je hand een bruisend drankje. Dit klinkt als een dagdroom, maar in het Grand Hotel Central is dit de dagelijkse gang van zaken. Gasten worden niet alleen ontvangen in een eersteklassfeer, maar mogen ook gebruik maken van de exclusieve services van het hotel. Het dakzwembad en de sky bar zijn gedurende de dag alleen geopend voor hotelgasten, maar het dakterras transformeert in de avond om tot een hotspot. De deuren gaan open voor iedereen die op zoek is naar een feest boven de daken van Barcelona.

Ohla Hotel

Als je in het Ohla Hotel overnacht, krijg je een adembenemend uitzicht op Barcelona erbij. Staar over de daken en geniet van de geweldige service van dit hotel. In de avond krijgt het hele terras een romantische uitstraling wanneer de zon ondergaat en de lichten in het zwembad aangaan. Ik laat je maar even naar de foto’s kijken, want beelden zeggen meer dan woorden!

W Barcelona

Ik moest even met mijn ogen knipperen toen ik het W Hotel Barcelona zag. Ik had woorden tekort! Ook nu nog heb ik moeite om het prachtige panorama dat hier op je wacht te omschrijven. De beste luxueuze interieurs, een stijlvol en klassiek randje en een ongelofelijk uitzicht op de zee, het strand en de skyline van Barcelona komen hier allemaal samen – en daarom behoort dit hotel tot mijn favorieten. Kijk eens hoeveel detail er in het design gaat. Wie zou hier geen nacht willen doorbrengen?

Hotel Omm

Het zwembad is misschien wat kleiner, maar Hotel Omm biedt desondanks een intieme atmosfeer op het dakterras. Overdag kun je hier uitstekend ontspannen en in de avond wordt het levendiger. Geniet in de ondergaande zon van een glas wijn en laat je voeten rusten na een dag shoppen. Niets laat te wensen over in Hotel Omm.

Hotel Claris

Relaxen onder de Spaanse zon? Dan is het dakterras van Hotel Claris perfect voor je! Je vindt hier veel plaats in de zon en in de schaduw, in een smaakvolle setting. Palmbomen zorgen voor het typische vakantiegevoel en ook het interieur ziet er stijlvol uit. Ik zou hier graag een paar dagen doorbrengen. Wat jullie?

Ik weet zeker dat je nu zin hebt in een trip naar Barcelona! Misschien valt een van deze hotels wel binnen je budget en dan lig je binnen no-time in een van deze geweldige dakzwembaden in bruisend Barcelona!