Je wilt je volgende reis plannen, maar je weet eigenlijk niet waarheen? Speciaal voor jullie heb ik de leukste vakantie-inspiratiespots op een rijtje gezet. En jullie weten het… Heb je een locatie op het oog? Stuur mij dan een berichtje, dan ga ik voor jullie op zoek naar de allerbeste deal!

Imagine

1. Reisprogramma’s
Wanneer je dit soort programma’s kijkt wil je het liefste al meteen je koffers pakken en het vliegtuig instappen! In programma’s zoals bijvoorbeeld het bekende 3 op Reis worden de meest bekende, maar ook meest originele plaatsen bezocht. Zo krijg jij en een indruk van hoe het er op jou droomlocatie uitziet, én ontdek je allerlei soorten nieuwe locaties. Daarnaast worden er ook nog tips gegeven over wat je op locatie allemaal kunt doen en beleven. Heb je al een vakantie gepland staan? Er is vast wel een reisprogramma over jou vakantieland gemaakt! Zoek deze op via internet en hou je pen en papier in de aanslag; vele nieuwe ideeën zijn gegarandeerd!

young woman trekking

2. Reistijdschriften
Ook in reistijdschriften is er een mega groot aanbod te vinden. Wandel eens een kiosk of boekenwinkel bij jou in de buurt binnen en kijk eens wat er hier allemaal te vinden is; je zal verbaast staan! Geef je liever geen geld uit aan een stapel tijdschriften maar wil je je wel een middagje verdiepen? Dan geeft de bibliotheek voor jou uitkomst! Ook zonder lidmaatschap kun je hier gewoon binnen wandelen en je even terugtrekken om de vele tijdschriften door te bladeren.

3. De Vakantiebeurs
Voor het zoeken van reisinspiratie kun je ook gewoon een uitstapje maken! Met een tripje naar de vakantiebeurs ben je een hele dag zoet en kom je terug met een gevoel alsof je de hele wereld in vogelvlucht rondgewandeld bent. Bij de vele kraampjes van verschillende reisorganisaties of vertegenwoordigers van locaties waan je je als het ware steeds weer in een nieuwe cultuur en omgeving. Zonder twijfel dat je aan het eind van de dag weer vol met nieuwe ideeën zit!

4. Social Media
Ook op social media zoals Instagram, Pinterest, Tumblr en We Heart It zijn er bakken met inspiratie te vinden. Droom weg bij alle mooie foto’s die je hier tegen komt en sla de mooiste plaatjes op om ooit nog eens in het echt te bezoeken. Droomstanden en eilanden, indrukwekkende historische wereldwonderen en de meest spectaculaire skylines, je vindt het hier allemaal!

friends_smarphone_iS_000080670019

5. Ervaringen van mensen om je heen
Last but not least; ook bekenden van thuis kunnen jou vaak meer vertellen dan je denkt over hun favoriete eerdere vakanties. Laat iedereen weten dat je op zoek bent naar een nieuwe vakantie en ze zullen met  veel plezier hun vakantie ervaringen met je delen. Zo hoor je nog eens wat!

En natuurlijk kunnen jullie voor al jullie inspiratie ook altijd bij mij terecht, mijn tips en ervaringen deel ik met jullie via het online Travel Magazine en de inspirational deals! Ik wens jullie allemaal heel veel succes en plezier met het zoeken naar de beste plekjes en ben erg benieuwd waar jullie volgende reizen naartoe zullen gaan! Laten jullie het me weten?

Fototjes