Op 17 & 18 januari is het weer zover! De derde Amsterdamse Hotelnacht is een feit. Daarnaast worden er dit jaar ook in Den Haag en Rotterdam Hotelnachten gehouden. Ben jij inwoner van een van deze 3 steden? Dan kun je als toerist in eigen stad een nachtje verblijven in een van de vele prachtige en luxe hotels die deze bruisende steden te bieden hebben. Zij zullen hun gastvrijheid laten zien en openen voor unieke prijzen hun deuren voor stadsgenoten.

Het idee voor de hotelnachten ontstond een paar jaar terug nadat trendwatcher Vincent van Dijk een jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en erachter kwam hoe leuk het eigenlijk is om als toerist in eigen stad te verblijven. ‘Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier’, vindt deze hotelliefhebber.

Tijdens deze speciale nachten hoeft het niet alleen te blijven bij een overnachting in het door jou uitgekozen hotel. Er wordt ook een groot aanbod aan spetterende hotelfeestjes gehouden. Vanaf een gemaskerd bal tot hippe pyjamafeestjes, alles is mogelijk! Grotere events worden ook nog afgewisseld met kleinere mini events die de ervaring helemaal compleet zullen maken. Ik raad jullie aan om in het programma van jou stad naar keuze even te checken voor welke events het nodig is om een reservering te maken.

Boek hier voor Amsterdam!

 

Europe_Netherlands_Amsterdam_002

 

Boek hier voor Den Haag!

 

Europe_Netherlands_TheHague_001

 

Boek hier voor Rotterdam! 

 

Europe_Netherlands_Rotterdam_001