Wil jij binnenkort op reis, maar weet je nog niet waarheen? Of weet je al precies waar je naartoe wilt, maar weet je niet wanneer je het beste kunt gaan? Dan biedt de Wereldplanner voor jou uitkomst! Kies een van de locaties op de wereldkaart of selecteer een datum. Een aantal opties voor allerbeste reisperiodes en bijbehorende locaties zullen dan verschijnen. De volgende stap is simpel: stuur mij een privé berichtje via Facebook, dan zal ik speciaal voor jou opzoek gaan naar de allerbeste deal! Handig toch? Want zeg nou zelf, het is toch een dikke domper als je midden in het orkaan- of regenseizoen aankomt op je droombestemming..? Met deze tip hoop ik jullie allemaal de goede weg op te helpen!

Ik weet mijn reisperiode, maar waar moet ik naartoe?

Stel, je weet dat je in maart een paar weken weg wilt, maar weet nog niet waarheen. Dan kan de Wereldplanner je de beste opties geven. Voor in maart zijn er volgens de site maar liefst 37 locaties gevonden die het bezoeken waard zijn. Deze bestemmingen zijn aangegeven met een gele bulletpoint en dus lekker makkelijk te herkennen.

Ik weet wel waar ik naartoe wil, maar wanneer is de beste reistijd?

Heb jij een langere periode tijd om weg te gaan en staat er één bepaalde locatie al jaren op je bucketlist? Ook dan kan de Wereldplanner je helpen. Stel je wilt al jaren lang naar India. Zoek op de kaart naar India en klik op de gele bullet. Er zal een pop up verschijnen die jou precies verteld hoe het klimaat hier is en wanneer het hoog- en laagseizoen vallen. Wil je meer informatie over de bestemming? Dan is er ook nog een lees meer optie die jou meer zal vertellen. Dit is wel voornamelijk handig voor mensen die hun keuze willen maken op basis van de weersomstandigheden in plaats van op basis van de prijs; in het hoogseizoen ligt de prijs nou eenmaal een stuk hoger! Natuurlijk zal ik voor jullie altijd mijn ogen open houden en opzoek gaan naar de scherpste deals voor tijdens het hoogseizoen!

Veel reisplezier! 

World map

Wil je meer? Dat kan! Omdat ik het super vind om jullie blij te maken met de beste deals plaats ik ook deals speciaal voor jou op mijn Twitter-pagina en via mijn nieuwsbrief – zodat je niets zal ontgaan!!!

De Holidayguru