Wakker worden met uitzicht op de grootste indoor waterval ter wereld – dat kan deze maand op het vliegveld van Singapore. Voor alle locals die reizen en vliegen missen, heeft Jewel Changi Airport iets heel leuks bedacht: kamperen op het vliegveld!

Vanaf 20 november tot 3 januari kunnen inwoners van Singapore op het vliegveld in een luxe tent overnachten voor een unieke staycation. De glamping tenten staan ook nog eens op de allerbeste plek van de luchthaven: vlakbij de HSBC Rain Vortex, een 40 meter hoge waterval die ‘s avonds verandert in een spectaculaire lichtshow. Zo voelt het toch nog een beetje alsof je op een avontuurlijke vakantie in de jungle bent.

Een nachtje kamperen op het vliegveld van Singapore is niet goedkoop. Vanaf 320 dollar boek je een van de tenten, die geschikt zijn voor drie volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen. Daar zitten wel wat leuke extraatjes bij inbegrepen, zoals toegang tot het Canopy Park en het Shiseido Forest Valley. Wie liever thuis slaapt, kan ook overdag voor een paar uur een tent huren voor een picknick.

Meer uit het Travel Magazine: