Wie Mykonos al eens bezocht heeft, weet dat dit Griekse eiland vele droomhotels telt. Spectaculaire infinity pools, romantische suites en verschillende soorten luxe – hier laat men niets een toeval over! Vandaag vertel ik je graag wat meer over een van deze prachtige hotels. Dit is het Greco Philia Mykonos!

Foto: Booking.com

Greco Philia Mykonos – welkom in de hemel

Hoog boven het strand van Elia bevindt zich een hotel dat je sprakeloos zal maken. Dromerige uitzichten over de blauwe zee, een wonderschone kamer met gezellige inrichting en een infinity pool die vakantiedromen uit laat komen. Als je een paar onvergetelijke dagen op Mykonos wilt doorbrengen, zit je hier goed. Het hotel biedt niet alleen een indrukwekkend uitzicht, maar ook een excellente service. De medewerkers vervullen je wensen voordat je ze uitspreekt en zorgen dat je je altijd goed voelt. Voor zo’n 230€ per nacht mag je dat ook wel verwachten.

In het exclusieve boetiekhotel wachten ruime kamers met zeezicht en balkon op je. Alsof dat nog niet genoeg is, vele suites hebben ook een privézwembad – hoe cool is dat? Toch heeft ook het gemeenschappelijke zwembad wel wat te bieden. Boven de kliffen geniet je van een fenomenaal panorama op de zee en kom je helemaal tot rust. Het strand vind je overigens op maar 5 minuten afstand. Op Elia strand kun je lekker zonnen. Wie voor totale ontspanning gaat, heeft de keuze om zich te laten verwennen in de spa. Hoe klinkt een hydro-massage je in de oren?

Natuurlijk laat het Greco Philia Hotel ook op culinair gebied niks aan toeval over. Begin met een groots ontbijt en geniet in de avond van een romantisch diner bij kaarslicht. In het hotelrestaurant serveert men mediterraanse gerechten met verse zeevruchten. In de omgeving liggen talloze restaurants die je kunt bezoeken. Vraag de medewerkers om wat tips en ontdek de mooie omgeving. Je kunt een huurauto regelen en het hele eiland verkennen! Mykonos zal je omverblazen!