Bij India denk ik aan de prachtige paleizen die je overal in het land tegenkomt. De architectonische meesterwerkjes fascineren mij iedere keer weer en ik kan hier urenlang over praten. Vanzelfsprekend werd ik dan ook laaiend enthousiast, toen ik het hotel Oberoi Udaivilas in Udaipur tegenkwam. Dit vijfsterrenhotel doet je eerder denken aan een paleis dan aan iets anders. Ik vertel je wat dit luxeresort allemaal te bieden heeft en wat je betaalt voor een nacht in dit hotel.

oberoi

Het mooiste hotel in India

Wie in Oberoi Udaivilas incheckt, voelt zich als een echte sultan. Dit reusachtige vijfsterrenresort ziet er namelijk uit als een paleis en biedt haar gasten alleen het allerbeste. Van het spectaculaire zwembadlandschap tot de schitterend ingerichte suites, hier laat men niets aan het toeval over. Iedere hoek is zo uitwendig gedecoreerd, dat men zich alleen nog maar kan verbazen. Overal zie je wonderschone ornamenten, die dit hotel een mytische sfeer geven. De Oberoi Udaivilas is een attractie op zich!

Een kijkje in de kamers verraad dat een verblijf in dit hotel wel een centje kost. Grote bedden, de fijnste meubelen en baden uit marmer – hier schrijft men luxe met hoofdletters. Naast de normale kamers beschikt het hotel ook over enkele suites met een eigen zwembad. Op het privéterras kunnen gasten van de privacy genieten en over het hele hotelgebouw uitkijken. Ook in culinair opzicht is Oberoi Udaivilas een waar hoogtepunt. De twee restaurants bieden zowel nationale als internationale gerechten, waar het water je van in de mond loopt. Dat is toch nog niet alles. Naast de restaurants biedt het hotel ook dinerbelevenissen. Naar wens kunnen gasten bijvoorbeeld ook romantisch op het meer Pichola eten. Ook is een mogelijkheid om in een eigen pavillion met uitzicht op zee te dineren.

Alsof dat nog niet genoeg is, beschikt het Oberoi hotel ook over een spa waar de gasten verwend worden. Men kan hier verschillende massages en behandelingen uitproberen. Het beste daaraan is wel dit: terwijl je van een massage geniet, heb je ook nog eens een geweldig uitzicht op zee. En hoeveel betaal je voor al deze pracht en praal? Vanaf 350€ en hoger.. Nou, wie gaat er mee naar India?

Bekijk hier het hotel!