Neem het mooiste Spaanse eiland, namelijk Ibiza en voeg daar ook het meest luxe hotel van het eiland aan toe, namelijk Hacienda Na Xamena en BAM, daar heb je je droomvakantie!

Ibiza is al jarenlang een populaire vakantiebestemming. De verschillende mogelijkheden aan vakanties die je hier kan houden is daar een reden voor, maar ook de pure en prachtige landschappen. Bijna geen ander eiland biedt zoveel opties: feesten onder de palmbomen, een actieve vakantie in de frisse lucht of een aantal dagen ontspannen in de adembenemend mooie omgeving – Ibiza heeft alles! Als je echt alleen het beste wilt, wat denk je van dit vijfsterrenhotel Hacienda Na Xamena? Neem een diepe adem voordat je je ogen de kost geeft aan deze foto’s..

Welkom in Hacienda Na Xamena

Op het eerste gezicht lijkt het alsof je hier op de meest prachtige plek ter wereld komt.. Is dit echt? Ja! Dit indrukwekkende resort ligt aan de noordkust van Ibiza, of om precies te zijn: in het vakantieoord San Miguel. Omdat dit resort op een stijle klif is gebouwd, krijgen de gasten een subliem uitzicht op de Mediterraanse natuur en de zee, maar ook een onbeschrijfelijke, ontspannen atmosfeer. Laat je verwennen in het wellnesscentrum, wat hier tot je dagelijkse routine gaat horen. Alle 65 tweepersoonskamers hebben een eigen jacuzzi en balkon.. Alsof dat nog niet genoeg was, het sensationele landschap om het zwembad heeft, is als de kers op de taart!

Hier kun je je alleen maar geweldig voelen!

Zowel de suites als de service zijn buitengewoon!

…Ook het eten laat niets te wensen over!

De gasten hebben het hier zeker naar hun zin, maar dat kan ook bijna niet anders!

Wedding in Paradise #wedding #ibizawedding #ibiza #hacienda

Ein von Eddie Vanderhyden (@primamateria) gepostetes Foto am


Hacienda Na Xamena’s foto’s en je zult zien dat deze accommodatie tot de categorie droomhotels hoort! Alleen het zwembad en het uitzicht al overtuigen mij hiervan! Je moet wel even sparen, want een nachtje hier kost al tussen de 500-600€! Maar misschien vind je wel dergelijke resorts in een vergelijkbare schilderachtige omgeving. Ik ga eens voor je zoeken. Wie gaat mee naar Ibiza?