Sommige hotels zijn zo luxueus en exclusief, dat ze worden opgenomen in de lijst van de Leading Hotels of the World. Hier zijn meer dan 400 hotels in opgenomen, die worden gekenmerkt door een constant voor hoge en uitstekende kwaliteit. Hier vindt men dus de meeste luxueuze hotels opgenomen op internationaal niveau.

Een van de hotels die prijkt in deze Leading Hotels of the World is het exclusieve Laucala Island Resort , een privé-eiland in Fiji. Dit hotel wordt niet alleen gekenmerkt door zijn ligging en absolute paradijselijke uiterlijk, maar vooral door een zwembad waar je tranen van geluk in je ogen van krijgt. Hier is het weer: voorzichtig, acuut reislust gevaar!

Luxe op het Laucala Island Resort

Laucala Island Resort is een echte droombestemming. Rond de 1400 hectare groot is het eiland perfect voor een huwelijksreis vol luxe en ontspanning. Het grootste deel van het eiland is nog onaangetast, in de jungle levende diverse tropische dieren en op de uitgestrekte graslanden grazen paarden en runderen. In de kruidentuin worden alle belangrijke kruiden en specerijen verbouwd voor de keuken van het resort en daar verwerkt in een heerlijk diner. Gasten van Laucala Island Resorts kunnen alleen het beste verwachten!

Het mooiste zwembad ter wereld

Het hoogtepunt van dit resort zijn niet de bungalows die over het water reiken of de villa’s ten midden van de plantages – nee de bijzondere eyecatcher is het buitengewone zwembad.

Deze bevind zich in een natuurlijke lagune en heeft drie verschillende niveaus.

Het bijzondere: de voorkant is volledig van glas! Wie wil, kan dus elke beweging van de zwemmers volgen. Het ziet er gewoon geweldig uit, vind je niet?

laucala beach 2

Natuurlijk, een vakantie in Laucala Island Resort is onbetaalbaar voor ons – maar dat betekend niet dat je niet hoeft te weten waar je je huwelijksreis moet gaan vieren, als je een keer de loterij wint… Je bent natuurlijk van harte welkom!