Na veel voorbereidingen en maandenlange planning mag ik het nu met Pasen dan officieel bekendmaken: het Holidayguru festivliegtuig is een feit! Het idee is eigenlijk heel simpel: we kennen allemaal de partybus, de bierfiets en de feestboot; maar waarom is het feest nooit de lucht in gegaan? Daarom ben ik samen gaan zitten met luchtvaartmaatschappijen om dit project van de grond te krijgen en met trots presenteren wij jullie nu ons festivliegtuig! Vlieg naar festivals als Sziget of Balaton, of naar partyeilanden als Mallorca en Ibiza, en laat het feestje al tijdens de vlucht van start gaan.

Als speciale promotie zullen in de app en alleen deze week tickets vrijkomen voor de vroege vogel vluchten: met deze speciale promotieaanbieding heb je al een retourvlucht Boedapest vanaf slechts €99 (exclusief tickets voor het Sziget festival). Hieronder lees je meer over alle faciliteiten waar het vliegtuig over beschikt. In mijn app voeg ik deze week de eerste lijst met bestemmingen toe; zorg dat je erbij bent!

appstoreBadge

googleBadge

holidayguru

Het Holidayguru Festivliegtuig

Voor deze zomer kun je tickets boeken voor mijn speciale vliegtuig waarbij het feestje al begint voor je überhaupt bent opgestegen. Zodra je het vliegtuig instapt staan de steward(essen) al klaar met een welkomstcocktail. Terwijl de straalmotoren je naar je bestemming blazen word jij binnen in het vliegtuig door de beats omver geblazen bij de board-bar. Ik heb al een paar toffe dj’s als mystery guests geregeld voor de eerste paar vluchten, dus verwacht helemaal uit je dak te gaan; nog nooit was je zo high op een feestje!

Het festivliegtuig beschikt verder over allerlei extra’s om jou de meest onvergetelijke vlucht ooit te bezorgen. Naast de bar met muziek is er een gamesroom, zijn er twee bubbelbaden aan boord, een kleine indoorbioscoop en zijn er voor de langere vluchten zelfs mile-high suites boekbaar! Tijdens de vluchten kun je genieten van de beste service inclusief meerdere gratis hapjes en drankjes.

festivliegtuig

De terugvlucht

Na bijvoorbeeld een week op Sziget kan ik me best voorstellen dat je voor de terugreis misschien helemaal niet meer zo’n puf hebt voor zo’n feestje. Gelukkig heb ik ook daaraan gedacht voor je: in plaats van de gipsvlucht presenteer ik je de anti-katervlucht. Misschien heb je weleens van Hangover Heaven gehoord, de speciale bus in Las Vegas die je op professionele wijze van je kater af helpt. Ook in dit geval dacht ik: dit idee kunnen we meenemen de lucht in, dus tijdens de terugvluchten van het Festivliegtuig word je op medische wijze gehydrateerd en volgepompt met de nodige antioxidanten en vitaminen zodat je de kater te boven komt en aan het einde van je festivaltrip weer fris en fruitig thuis aankomt!

Later deze week volgt er meer informatie met de bekendmaking van de eerste bestemmingen én de eerste dj’s tijdens de vluchten; houd mijn blog dus in de gaten en download alvast de app zodat je kunt profiteren van die spectaculaire promotie prijzen voor de vroege vogels vluchten!

 • Vlieg mee met het Holidayguru festivliegtuig: deze week met speciale promotie tickets vanaf €99!
  • Waarheen: vele bestemmingen worden deze week bekendgemaakt. Denk hierbij aan bestemmingen als Sziget of Balaton, maar ook Ibiza of Mallorca
  • Wanneer: de eerste vluchten staan in mei 2018 gepland
  • Inclusief: vlucht, welkomstdrankje, twee extra drankjes naar keuze, enkele hapjes, gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Exclusief: festivalticket, overige drankjes en maaltijden
  • Voor de laatste informatie houd je mijn app in de gaten!