Heb je altijd naar Lapland willen reizen om het noorderlicht te zien? Wat nou als ik je vertel dat je het Poollicht kunt zien vanuit je eigen glazen iglo? Dat lees je goed, in het in Lapland gelegen Kakslauttanen Arctic Resort kun je overnachten in een gezellige iglo met een glazen koepel waardoor je een eersteklas uitzicht hebt op de immense sterrenhemel. In 8 maanden is het mogelijk om het noorderlicht te zien en Lapland is een van de beste plekken om dit natuurspektakel te aanschouwen.

Magische momenten in een gezellige glazen iglo

Stel je voor: kijkend naar het noorderlicht met je geliefde naast je. Net alsof je een eigen privébioscoop hebt. De sauna ligt op loopafstand van de iglo waar je heerlijk kunt ontspannen na een tocht gemaakt te hebben met de hondenslee. Kan het nog mooier dan dit? Je leeft in je eigen stijlvolle glazen bubbel. Jij ligt lekker warm onder de dekens terwijl buiten de wind huilt en vanuit het glazen dak zie je het sneeuw naar beneden dwarrelen. Bekijk zelf hoe sprookjesachtig de iglo’s eruit zien.

De ultieme plek om te genieten van het prachtige landschap in Lapland

Soms heb je het gevoel dat je de omgeving niet kunt zien tijdens je vakantie, omdat het te kort is. Gelukkig Gelukkig kun je in het Kakslauttanen Arctic Resort genieten van de prachtige natuur allemaal vanuit je privé iglo. Alle iglo’s bieden ruimte aan 2 tot 4 personen dus je kunt deze unieke ervaring delen met je geliefde of vrienden en familie. Is een glazen iglo te minimalistisch voor je? Wees niet bang. Het resort biedt andere accommodaties aan. In de Kelo glazen iglo’s heb je de perfecte combinatie van een indrukwekkend uitzicht en het comfort van een chalet. Dit zien we graag! Pure luxe. Heerlijk.

Een overnachting in het Kasklauttanen Arctic Resort staat zeker op mijn bucketlist! Ook op die van jouw?