Sommige hotels zijn zo luxueus en exclusief, dat ze in de lijst van tophotels ter wereld belanden. Deze lijst bevat meer dan 400 hotels die continu excellente standaarden hanteren. Eén ervan vind je op Fiji..

Een van de tophotels ter wereld is het Laucala Island Resort, een privé-eiland in de eilandennatie Fiji. De geweldige locatie is niet de enige reden waarom dit hotel met kop en schouders boven de anderen uitsteekt. Het zwembad bij deze accommodatie is zo mooi, dat je even je ogen moet dichtknijpen om te zien of het echt bestaat!

Luxe in het Laucala Island Resort

Laucala Island is het resort van je dromen. Het eiland bestaat uit zo’n 1,400 hectare en is uitermate geschikt voor een huwelijksreis vol luxe en ontspanning. Het merendeel van het eiland is ongerept, dus de jungle zit vol met tropische dieren en op de grasvelden zie je de paarden en koeien grazen. Alle kruiden die men in de keuken gebruikt om de overheerlijke maaltijden te bereiden, komen direct uit de tuinen. De gasten van het Laucala Island Resort krijgen alleen het beste!

Het mooiste zwembad ter wereld

Het hoogtepunt van het resort zijn niet de bungalows op het water of de villa’s midden in de plantages. De echte eyecatcher is het bijzondere zwembad! Het bevindt zich in een natuurlijke lagune en bestaat uit drie verschillende niveaus.

De muren van het zwembad zijn geheel van glas, dus je kunt de zwemmers zien als ze in de lengte verder zwemmen. Het ziet er geweldig uit, vind je ook niet?

Helaas is een vakantie in het Laucala Island Resort iets wat de meesten van ons nooit kunnen veroorloven, maar wie weet, mocht je ooit de loterij winnen, dan kun je hier een geweldige vakantie doorbrengen!