In deze boomhutten heb je het gevoel dat je helemaal alleen bent, met uitzondering van een paar baby schildpadden die zachtjes door het zand ploeteren. Het enigste wat je hoort zijn de golven van de Pacifische Oceaan. Maar niets kan tippen aan het uitzicht dat je hebt vanuit je eigen boomhut!

Vergeet even al je vooroordelen over resorts en laat je meevoeren in de wereld van luxueuze boomhutten in Mexico! Ik weet zeker dat je nog nooit zoiets hebt gezien!

Bekijk deze prachtige luxueuze boomhutten in Mexico!

Luxe ontmoet natuur

Gelegen aan de westkust van Mexico, op ongeveer 25 minuten rijden ten zuiden van Ixtapa ligt het Playa Viva resort – een complex bestaande uit luxe boomhutten omgeven door prachtige, ongerepte natuur. Een ding is zeker – nergens anders zul je zo relaxed slapen en heerlijk verwend worden als hier. De simpele doch luxueuze accommodaties gaan mooi op in de adembenemende natuur. Dit is zeker een vakantie om nooit te vergeten!

Photo: Kevin Steele / Kevstelle.com – Playa Viva

Pure perfectie!

Dit is een van de mooiste en unieke accommodaties dat ik ooit heb gezien. Ik overdrijf niet! Om eerlijk te zijn, het woord uniek is een ‘understatement.’ Neem nou eens de betoverende locatie. Het privéstrand met de Pacifische Oceaan aan je voeten zorgen voor het ultieme paradijs gevoel! De omliggende Sierra Madre bergen maken het helemaal af. De eigenaren van Playa Viva vonden het erg belangrijk om een balans te vinden tussen luxe en duurzaamheid. Ik moet zeggen dat dit ze goed is gelukt!

Kijk eens naar de verschillende, stijlvol ingerichte boomhutten, variërend van minimalistisch tot aan deluxe. Voor ieder wat wils. Wat dacht je van een romantische boomhut voor twee? Of heb je liever een extra grote deluxe suite? Het is een moeilijke beslissing die je moet maken, maar alle boomhutten hebben iets gemeen met elkaar: ze hebben allemaal een prachtig uitzicht over de Pacifische Oceaan! Als ik jou was zou ik mijn koffer inpakken en het eerstvolgende vliegtuig naar Mexico pakken!

 

Wellness, Yoga & Co. – Luxe herdefinieert

Ondanks dit alles, zit de luxe niet in de accommodatie zelf, maar in het totaal-concept dat wordt aangeboden. Bijvoorbeeld, yoga workshops worden regelmatig georganiseerd zodat gasten zich volledig kunnen ontspannen en opladen. Zeg nou zelf, wat is er nou ontspannender en kalmerend dan yoga oefeningen uitvoeren in de openlucht terwijl pelikanen voorbij vliegen? Misschien een massage? Ja zeker! Er worden verschillende massages en spa-behandelingen aangeboden. Je kunt zelfs een lesje meditatie boeken. Wil je iets meer spanning? Bekijk dan het avontuurlijke programma. Op het programma staan wandeltochten, duik-en surflessen! ’s Avonds is er een Mexicaans feest waar je kunt genieten van de heerlijkste Mexicaanse gerechten, allemaal bereidt met verse ingrediënten uit de tuin van het hotel! Wat wil je nog meer! 🙂

Photo: Kevin Steele / Kevsteele.com – Playa Viva

Ervaar de ongerepte schoonheid van Mexico vanuit deze speciale plek. Een vakantie in een van deze luxe boomhutten doet je zeker goed! Afhankelijk van de accommodatie en reisperiode, beginnen de prijzen voor een overnachting vanaf €285.