Soms is de natuur in trekken de best manier om te ontspannen. Geen telefoons, geen geluid en weg van de massa’s mensen die je dagelijks tegenkomt – alleen met je gedachten en met een cocktail in je hand. Klinkt verleidelijk he? Dan raak je waarschijnlijk verknocht aan de Lapa Rios Ecolodge in Costa Rica, een uniek resort dat ontspanning belooft. Hier overnacht je in een speciale bungalow, verstopt in de jungle en leef je het leven ten volste! Ik zal je vertellen hoe je op deze bijzondere plaats komt en wat je kunt verwachten..

Foto: Lapa Rios Ecolodge

Luxe Bungalows in Costa Rica

Beeld je dit in en laat al je zorgen vervagen: geen stress, geen zorgen en geen lawaai – alleen jij, de zonsondergang en de jungle. Dit alles wacht op je in de wonderlijke Lapa Rios Ecolodge in Costa Rica. Dit exclusieve resort vind je naast het Corcovado National Park en het is de ultieme rustgevende oase. Degenen die hier inchecken genieten van een unieke atmosfeer en genoeg privacy. De bungalows zijn luxueus ingericht en bieden een adembenemend uitzicht op de omgeving. Zeker tijdens de beste reistijd voor Costa Rica, tussen december en april, kun je hier genieten van het mooie weer en prachtige uitzicht. Terwijl je op het balkon tot rust komt, neem je de natuur in je op en kun je misschien wel walvissen spotten! Hoe cool is dat?

Foto: Lapa Rios Ecolodge
De handgemaakte bamboemeubelen geven de bungalows een gezellige en uitnodigende atmosfeer. Ga in de hangmat liggen en adem wat frisse lucht in – Lapa Rios Ecolodge staat voor rust en ontspanning.

Voor degenen meer willen doen dan in de bungalow hangen: neem een duik in het zwembad en geniet van het fenomenale uitzicht op de Pacifische Oceaan. Wie wil hier nou niet rondzwemmen?

Foto: Lapa Rios Ecolodge
Na het zien van deze foto’s, wil ik meteen in het vliegtuig naar Costa Rica springen! In het midden van de natuur kun je hier echt tot rust komen. Wie komt er met mij mee?