De foto’s in dit artikel zullen je adem wegnemen. Begin maar vast met het inpakken van je koffer, want ik weet zeker dat deze Balinese villa je reislust doet opleven!

Wil je jouw beste vakantie tot nu toe beleven? Het liefst op een eiland in de Indische Oceaan? Ga dan naar Bali! Het eiland hoort bij Indonesië en is een zeer geliefde vakantiebestemming vanwege haar bijzondere cultuur en diverse landschappen. Wist je ook dat hier de mooiste vakantievilla ter wereld staat? Bekijk deze afbeeldingen en je snapt direct waar ik het over heb!

Welkom in Viceroy Bali

viceroy bali daytime

Luxueuze Villa in Bali

Ik kan mij voorstellen dat je even in je ogen moet wrijven wanneer je deze villa ziet. Ik vind het niet verbazend. Viceroy Bali heeft de gasten veel te bieden. De unieke villa’s liggen in het bergdorp Ubud, op een weelderige heuvel omgeven door rijstvelden, jungles en indrukwekkende ravijnen. Het uitzicht is op zichzelf al onbetaalbaar. Degene die naar een beetje ontspanning zoekt, vindt dat niet alleen in zijn of haar eigen villa, maar ook in het privézwembad, gedurende een wellnessbehandeling of terwijl je meedoet aan een yogasessie. Dat terwijl je uitzicht hebt op de rijstvelden. Stel je eens voor..

Stel je eens voor dat je in deze villa overnacht..

Viceroy Bali luxury villa

en geniet van een heerlijk ontbijt op deze plek..

Viceroy Bali Luxury Villa

Je kunt ook een duik nemen in dit zwembad..

Viceroy Bali Luxury Villa

Zin in wellness met een uitzicht?

Viceroy Bali Luxury Villa

Of wat dacht je van yoga?

Viceroy Bali Luxury Villa

Op naar Bali!

Is jouw reislust inmiddels weer aangewakkerd? Dat snap ik helemaal! Deze plek is geweldig! Als je over weinig spaargeld beschikt en je dit hemelse vijfsterrenhotel niet kunt veroorloven, maak je dan geen zorgen. Op Bali vind je talloze mooie accommodaties op een kleiner budget. Dus pak die koffer en ga op reis!

Foto’S: ©Viceroy Bali

Hier vind je de prijzen voor Viceroy Bali.