Een verlaten villa omgeven door natuur in Argentinië, een Teenage Ninja Turtles appartement, een penthouse met een ski schans – na dit artikel lijkt elke andere accommodatie op Airbnb niet meer echt speciaal. Na een lange zoektocht heb ik deze verbazingwekkende appartementen voor je gevonden!

 

Deze indrukwekkende Airbnb’s zullen je verbazen

1: Everview Suite in Zuid-Afrika

Droom je van een koffie drinken op een terras wat uitkijkt over de Atlantische Oceaan, of een duik nemen in een zwembad met het geweldige uitzicht van de Tafelberg? Deze ongelooflijke villa in Kaapstad, Zuid-Afrika, maakt van deze dromen realiteit. Er zijn grote ramen in de lounge en de slaapkamers, en er is zelfs een uitzicht over de bergen vanuit de douche! De badkamer is compleet gemaakt van steen en het zwembad kijkt uit over de oceaan. Je denkt dat je vast blijft zitten in dromenland wanneer je in deze magische villa blijft overnachten.

Bekijk hier deze villa ◄

► Vindt vluchten naar Kaapstad ◄

2: Airstream Vintage Trailer in Malibu

Beleef een unieke ervaring in een vintage camper midden in Californië! Natuurliefhebbers en ontdekkingsreizigers gaan absoluut van deze Airbnb in Malibu houden. Het heeft een zicht van 360 ° graden over de Stille Oceaan en het Santa Monica-gebergte. Je hoeft niet eens een beetje comfort af te staan, want de camper beschikt over een tweepersoonsbed met een kleine lounge en kitchenette!

Bekijk hier deze verhuur ◄

Vindt vluchten naar Los Angeles ◄

3: Turtle hol in New York

Was jij een fan van de Teenage Mutant Ninja Turtles toen je klein was? Als dat zo is, dan kan ik je blij maken met deze overnachting locatie van de beroemdste schildpadden in de wereld. Dit appartement bevindt zich in hartje Manhattan, New York. Dit high-tech appartement heeft video games en een flipperkast. Maar het biedt ook nog iets veel beters dan dat – gratis pizza bezorging! 😉

Bekijk dit appartement ◄

Vindt vluchten naar New York ◄

4: Een Ski schans in Oslo

Het klopt dat deze Airbnb niet altijd beschikbaar is, maar je moet zeker even een kijkje gaan nemen! In Oslo kan je nu verblijven in een echte skischans! Als je hoogtevrees hebt moet je nu wegkijken! Het is een modern appartement in het hoogste puntje van de ski schans. Je zal vast versteld staan van het panorama uitzicht wat je hier te wachten staat!

Bekijk hier dit penthouse ◄

Vindt vluchten naar Oslo ◄

5: Een zeilboot in Mallorca

Een zeilboot of een jacht? Ik weet niet zeker of ik wel het juiste woord gebruik vanwege de geweldige luxe aan boord van deze boot! Op het Spaanse eiland Mallorca kan je nu je droom realiseren en je eigen houten zeilboot huren. Je kan er zelfs mee de open zee bij de Balearen op varen!

Bekijk hier dit jacht ◄

Vindt vluchten naar Mallorca ◄

6: Een Ecolodge in de jungles van Costa Rica

Verwen jezelf met een rustig toevluchtsoord in het weelderige bos van Costa Rica. Deze prachtige lodge heeft zelfs een infinity pool! Zeezicht, een terras in de bomen en bezoek van aapjes heb je hier allemaal! Ik denk dat dit de ware betekenis van paradijs is!

Bekijk hier deze ecolodge

Vindt vluchten naar Costa Rica ◄

7: Een zwembad met een uitzicht in Santorini

Haal even diep adem, want ik weet zeker dat deze Airbnb je de adem gaat benemen! Op het magische eiland Santorini vindt je nu een appartement van ongeëvenaarde schoonheid. Vanaf je zwembad kijk je uit over de zee en kan je de beroemde zonsondergang bewonderen met een glas wijn in je hand. Dit is waar dromen van gemaakt worden!

Bekijk hier dit appartement

Vindt vluchten naar Santorini

8: Magisch Malindi in Queensland

Welkom in Australië, bij het pittoreske dorpje Montville om precies te zijn. Hier vind je een wonderschone 344 vierkante meter grote architecturaal ontworpen design villa. Waar je je ook bevind in deze villa, de grote ramen die reiken van vloer tot plafon geven je een geweldig uitzicht over het meer en de groene omgeving. Oh, en nog een ding! Hier heb je de kans om meer dan 70 soorten zeldzame vogels te ontdekken!

► Bekijk hier deze villa ◄

Vindt vluchten naar Australië ◄

9: Een Provençaalse Villa met een uitzicht over

Gelegen op de Mont Bron biedt deze uitzonderlijke villa een van de mooiste uitzichten over Nice. De villa torent over de Baie des Anges uit en heeft zelfs een prachtig zwembad in de tuin. De woonkamer is enorm en opent haar deuren richting de tuin en de zee. Pure magie!

Bekijk hier deze villa

Vindt vluchten naar Nice

10: Lake Front in Argentinië

Ik zal deze top tien eindigen met een ongelooflijk mooie villa, gelegen aan de kant van een meer in het Nahuel Huapo Nationaal Park in Argentinië. Heb je ook niet de drang om alles te laten vallen en weg te gaan naar deze magische plek als je de foto’s bekijkt? In deze 550 vierkante meter grote architecturaal ontworpen villa vind je vijf slaapkamers met eigen badkamer, een grote woonkamer met panorama over het meer en de bergen en een verwarmde infinity pool dat uitkijkt over het meer. Het enige woord dat ik kan overwegen om deze plek te beschrijven is het paradijs!

Bekijk hier deze villa

Vindt vluchten naar Argentinië ◄