Jullie zijn stuk voor stuk waanzinnig! Dit is een ongelooflijke mijlpaal…De Holidayguru heeft wereldwijd 2 miljoen Facebook fans! Dit aantal maakt mij werkelijk waar ’s werelds gelukkigste Holidayguru. En dat heb ik allemaal aan jullie te danken; daarom wil ik jullie natuurlijk hartelijk bedanken voor jullie loyaliteit. Super bedankt voor jullie vertrouwen in mijn diensten en deskundigheid, voor jouw enthousiasme en interesse om de wereld samen met mij te ontdekken.

Nooit had ik durven dromen dat Holidayguru 2 miljoen Facebook fans zou kunnen inspireren met mijn blog -hoewel ik me toch kan voorstellen dat die geweldige aanbiedingen moeilijk te weerstaan zijn 🙂

Dankzij jullie positieve feedback wist ik mijn blog uit te breiden en kon ik, naast  goedkope pakketreizen, ook vluchten, goede hotel aanbiedingen, busreizen en nog veel meer onder jouw aandacht brengen. Dagelijks krijg ik honderden verzoeken om voor jullie de beste vakantiedeals te vinden. Ik zit misschien niet elke dag in een hangmat te zonnen; cocktail rechts, palmboom links…maar ik zoek voor jullie met alle plezier de beste vakantiedeals en schrijf ik sinds kort ook fun-content voor in de travelmagazine.

Nogmaals, ik ben erg blij met deze fenomenale mijlpaal en elke Facebook fan die hierachter staat! Super bedankt en ga vooral zo door –reageer, like en deel…op naar de volgende miljoen!

HAPPY HOLIDAYS!

De HolidayGuru

2 miljoen