Het John Jacob Astor vastgoed op de Malediven is onlangs geopend en deze over-water villa brengt het luxe niveau tot een nieuw level. Zeg maar gedag tegen alle ideeën die jij nu hebt bij een luxe villa op de Malediven, want wat je nu gaat zien zal je zeker verassen!

De Malediven blazen mij gewoon weer omver. Of ik nu terug denk aan aan van mijn mooiste vakanties ooit, of wanneer ik over het Internet surf en een prachtige accommodatie als deze tegen kom, ik dwaal altijd snel met mijn gedachten af naar deze prachtige eilandjes. Wat hier vooral speciaal is zijn de supermarkt bungalows, die heerlijk rustig op het turquoise water dobberen. Wanneer je hier rondkijkt denk je vast snel dat het niet nog luxer zou kunnen. Nou, dan heb je het bij deze mooi mis. Ik laat je graag kennis maken met het net geopende John Jacob Astor vastgoed, wat deel uitmaakt van het exclusieve St. Regis Maldives Vommuli Resort. Duik in de wereld van de echte top class luxe, want zo perfect als deze villa’s kom je ze niet snel tegen.

Luxe villa op de Malediven

Welkom bij het John Jacob Astor Vastgoed | Pure luxe
Verliefd op de Malediven!

Malediven 1

Luxe die geen grenzen kent

Hoe ziet je villa er uit? Je beschikt over drie slaapkamers, elk met een eigen terras met privé zwembad, een thuis bioscoop met een 85 inch LCD TV, een privé sportschool, een bibliotheek, een grote eetkamer met keuken en verder natuurlijk een afzonderlijke leefruimte voor je butler en je kinderoppas. Deze staan dag en nacht voor je klaar. Ben ik nog iets vergeten te melden? Nee, ik denk dat dit er wel voor zal zorgen dat je verblijf in de grootste en meest luxueuze water villa op de Malediven zo aangenaam mogelijk wordt.

Jij vraagt je af hoe geweldig zo’n luxe villa in de Malediven kan zijn met zo veel verschillende voorzieningen. Ik zal het je vertellen: dit landgoed telt maar liefst 1540 vierkante meter! Dit maakt het een van de grootste bungalows die ooit gebouwd is. De prachtige infinity zwembaden zijn een ongelooflijke 92 m² groot, naast dat je nog twee jacuzzis, een spa kamer, een sportschool en een yoga kamer tot je beschikking hebt.

Dus wanneer ik nu naar deze foto’s kijk, kan ik alleen maar wegdromen bij het idee om rustig uit mijn grote kingsize bed te stappen en naar de geweldige infinitypool te schuifelen, om vanaf daar te genieten van het indrukwekkende uitzicht over de Indische Oceaan terwijl de butler in de keuken bezig is met de eerste maaltijd van de dag. Daarna een yoga sessie of een rondje gaan snorkelen? De trap die direct de zee in loopt ziet er verleidelijk uit…

 

Te mooi om waar te zijn

Wat in eerste instantie misschien als een droom klinkt, is eigenlijk werkelijkheid geworden op de Maldiven. Een villa, gelegen in de Indische Oceaan, die alle ideeën van luxe overschrijd.

“Normale” luxe is dit niet! 

Na het nemen van een blik op het prijskaartje van deze droom, die rond de €26.000 per nacht ligt, wordt het al snel duidelijk – een verblijf in deze luxe water bungalow zal voor velen van ons een gekoesterde droom blijven. Maar ik kan je misschien een klein beetje troosten, het St. Regis Resort Maldives Vommuli is van plan om met nog eens 43 watervilla’s in 33 landen te komen, die “slechts” rond van €2600 tot €17.600 per nacht zullen kosten. 😉 En geloof me, deze zijn ook super indrukwekkend!

Wow, ik heb er geen woorden meer voor! Deze villa heeft absoluut alles wat ik maar kan verwachten als ik denk aan een luxe villa op de Maldiven. Vind jij dat dit je geld waard is?

Ben jij al verliefd geworden op de Malediven?

Bekijk hier mijn actuele Malediven deals!