Wanneer ik aan Bangkok denk, is het eerste wat in mij opkomt de indrukwekkende skyline. In de hoofdstad van Thailand vind je veel wolkenkrabbers die het uitzicht geweldig maken. Veel ervan zijn hotels, waardoor de gasten er ongestoord van kunnen genieten. In dit artikel laat ik een hotel zien dat mij echt bijgebleven is. Het Okura Prestige Hotel in Bangkok biedt pure luxe en wekt indruk met het unieke design. Ik vertel je hoeveel een nacht in dit hotel je gaat kosten en wat je hier kunt verwachten!

Photo: Tripadvisor
Foto: Tripadvisor

Okura Prestige Hotel – Luxury above the rooftops of Bangkok

In Bangkok bestaan vele, indrukwekkende hotels waar men de gasten in iedere behoefte voorziet. In Thailand algemeen wordt goede service en gastvrijheid benadrukt – je ziet dit overal waar je bent. Dit element zie je dus ook terug in het Okura Prestige Hotel , hoog boven de daken van de stad. Dit designhotel is een van de meest exclusieve adressen in Bangkok. In plaats van protserigheid, zie je in dit hotel een simpel, maar effectief interieur. Wanneer je de lobby binnenstapt, merk je de harmonie in dit gebouw op. Donkere stenen, een grote, panoramische voorkant en bronzen muren creëren de eerste magnifieke impressie van deze accommodatie.

De atmosfeer in de 240 slaapkamers is vergelijkbaar. De suites worden gekenmerkt door monochrome kleuren en chique en elegante meubelen. De echte highlight vind je aan de noordkant van dit vijfsterrenhotel. Hier ligt een infinity pool met een fenomenaal uitzicht over de stad. Want wat is een vijfsterrenhotel in Bangkok nou zonder infinty pool? Daarnaast beschikt het hotel over een gym met high tech apparaten en een spa met verscheidene behandelingen. Ik kan je met name de ‘Hete Bamboe Massage‘ aanraden, waar bamboestokken worden verhit en daarna over je rug gerold. Het klinkt pijnlijk, maar in werkelijkheid voelt het heel relaxend aan!

Om te zorgen dat de gasten geen honger krijgen, heeft het hotel diverse restaurants met iets voor alle voorkeuren. Naast een buffetrestaurant, vind je er ook een internationaal restaurant met een elegante cuisine en ook een Japans restaurant met Aziatische lekkernijen. Eersteklas eten bij de eersteklas uitzichten. Wat wil je nog meer?

Na het zien van deze foto’s zou ik hier graag een kamer boeken! Als je hier hetzelfde over denkt, kijk dan eens op Tripadvisor, waar je kamers voor ongeveer €180 per nacht vindt.