Elke dag dineren met je voeten in het zand en vanuit je bed zó de kraakheldere zee induiken; ga jij een jaar lang vakantie vieren op de Malediven voor maar een paar tientjes per nacht?

Een heel jaar lang wonen, werken en vakantie vieren in een watervilla op de Malediven, elke ochtend wakker worden met uitzicht op de strakblauwe zee en ontbijten met je voeten in het zand? Deze once in a lifetime deal maakt het mogelijk!  Het 5* Anantara Veli Maldives Resort biedt tijdeljk een ‘Unlimited Stays in Paradise’ pakket aan. Voor iets meer dan 25.000 euro mag je een jaar lang zo vaak als je wilt overnachten in een luxe Over Water Bungalow op de Malediven.

Dit klinkt misschien als een dure reis, maar wanneer je elke dag van het jaar van jouw exclusieve villa gebruik maakt, betaal je maar 70 euro per nacht. Voor die prijs overnacht je normaal gesproken niet in een luxe 5* hotel op de Malediven! Bovendien is dit de prijs voor twee personen én zitten ook het ontbijt en alle transfers bij de deal inbegrepen. En dus verblijf je voor maar een paar tientjes per persoon op een van de mooiste plekken op aarde!

Anantara Veli Maldives Resort

Anantara Veli Maldives is een 5* resort dat bestaat uit 67 exclusive villa’s en bungalows. Met deze deal verblijf jij een jaar lang in een van de watervilla’s. Vanuit je bed kijk je uit over het kraakheldere water en vanaf je privé terras duik je zo de kleurrijke onderwaterwereld in om te snorkelen.

Heb jij je favoriete zomerjurkjes en korte broeken al in je koffer gegooid en zie je dit waanzinnige avontuur wel zitten? Zorg dan wel dat je een goed gevulde spaarrekening hebt, want je dient het volledige bedrag van deze reis voorafgaand aan het jaar te betalen. Daarna ben je heel 2021 welkom bij het resort. En je moet snel zijn, want deze aanbieding is uiterlijk tot 30 november 2020 te boeken.

De nieuwste Malediven aanbiedingen

 

Meer uit het Travel Magazine: