Blijf op de hoogte van het meest opmerkelijke nieuws uit de reiswereld. Gek, bizar, opmerkelijk en raar nieuws van over de hele wereld. Lees snel verder!

Gratis sushi voor Instagrammers

Heb jij veel volgers op Instagram? Dan heb ik goed nieuws voor je! Je kunt nu namelijk gratis sushi krijgen in dit goed beoordeelde restaurant, afhankelijk van het aantal volgers op je Instagram account. Des te meer volgers je hebt, des te meer eten je gratis krijgt. Het enige wat je hoeft te doen is een foto van het eten te maken en dit op je Instagram te plaatsen. Gratis eten krijgen was nog nooit zo simpel!

Restaurant This Is Not A Sushi Bar in Milaan zegt hiermee een wereldprimeur te hebben. Om hun nieuwe sushi restaurant te promoten delen ze gratis eten uit aan Instagrammers die een foto van hun eten willen maken en dit op hun Instagram willen posten. Hoeveel sushi je gratis krijgt hangt af van je aantal followers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎀 Beatrice Zunino 🎀 (@beatrice.zunino) on

Hoe werkt het? Heel simpel eigenlijk! Je gaat naar het restaurant en besteld een gerecht. Vervolgens maak je er een foto van en post je het op je Instagram (en vergeet niet het restaurant te taggen!). Afhankelijk van hoeveel volgers je hebt krijg je het volgende gerecht – of de volgende gerechten – gratis:

  • 1.000 tot 5.000 volgers: 1 gratis sushi of sashimi gerecht
  • 5.000 tot 10.000 volgers: 2 gratis gerechten
  • 10.000 tot 50.000 volgers: 4 gratis gerechten
  • 50.000 tot 100.000 volgers: 8 gratis gerechten
  • meer dan 100.000 volgers: onbeperkt gratis eten!

Heb jij meer dan 1.000 volgers en hou je wel van sushi? Boek hier dan meteen een tafeltje! Heb je het getest en heb je echt gratis sushi gekregen? Laat het me hieronder of op mijn Instagram pagina weten!

Wat vind jij; eerlijk of oneerlijk? Apart is het zeker! 😉

Meer opmerkelijk reisnieuws

Klik op de titel hieronder voor het complete bericht:

Een Poolse man is de eerste persoon ter wereld die van de K2 berg skied. De K2 berg – gelegen op de Pakistaans-Chinese grens – is met 8.611 meter de op één na hoogste berg ter wereld. De berg is ongeveer 300 keer succesvol beklommen, maar hierbij stierven ook 77 mensen, waardoor de berg een absurd hoog sterftecijfer van 25% heeft. Gek genoeg schrikte deze cijfers de Poolse Andrzej Bargiel niet af, want hij besloot als eerste persoon ter wereld de meer dan acht kilometer hoge berg af te skiën Waanzin als je het mij vraagt!

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens op een bloedhete zomerse dag bij een fontein gestaan en gedacht “wat zou ik hier nu graag inspringen”, maar de meesten van ons zullen het niet ook daadwerkelijk gedaan hebben. Zeker niet in een monumentale fontein in hartje Rome op het beroemde Piazza Venezia, en zeker niet helemaal naakt!

Twee toeristen leken het echter de normaalste zaak van de wereld te vinden, tot afgrijzen en woede van vele omstanders én de Italiaanse autoriteiten. Veel foto’s en videos van de badende toeristen – wiens identiteit nog onbekend is, het enige bekende detail is dat ze Engels spraken – gingen de afgelopen dagen het internet over, en veel mensen spraken over een schaamteloze daad. De vicepremier van Italië, Matteo Salvini, noemde de mannen “idioten” en hoopt dat ze snel gepakt worden. De politie is inmiddels een onderzoek gestart.

In februari brak een gevecht uit op een Transavia vlucht van Dubai naar Amsterdam. De oorzaak? Een scheten latende passagier. Twee passagiers vroegen de man om op te houden met winden laten. De man kon of wilde dit niet, waarna er een gevecht uitbrak tussen de twee passagiers en twee nabij gezeten anderen. De piloot besloot tot een noodlanding omdat door het gevecht de veiligheid van de passagiers in het geding kwam. De vier vechtersbazen moesten hierop het vliegtuig verlaten. De flatulente man mocht aan boord blijven.

Opmerkelijk nieuws

Als je de hele dag op het internet zoals ik dan komt er nogal eens bizar, gek, raar of bijzonder nieuws voorbij waarbij je soms echt denkt WTF! In deze rubriek deel ik alle gekkigheidjes die ik tegenkom tijdens mijn dagelijkse zoektocht naar vakantie deals, zodat jij op de hoogte bent van het laatste travel nieuws en al het opmerkelijke nieuws binnen de wereld van toerisme.