Op mijn blog zie je soms de mooiste en gekste hotels voorbij komen. Van huizen gemaakt van flessen tot windmolens aan toe, we hebben een aantal vreemde accommodaties gehad. Vandaag zal ik je introduceren aan een real-life Barbie huis. Roze gevels, roze muren, roze bedden – dit gebouw in Essex heeft een overvloed aan roze! Ik ga je het pand laten zien dat zelfs voor Barbie misschien te kitscherig is. Geloof je me niet? Kijk zelf maar!

Foto: Airbnb

Overnacht in het Barbie huis

I’m a Barbie Girl, in a Barbie World – Life in plastic, it’s fantastic! Deze foto’s herinneren me meteen aan het liedje ‘Barbie Girl’. Barbie zou zich heerlijk thuis voelen in deze Airbnb – er is waarschijnlijk nergens zoveel roze bij elkaar te vinden als in dit huis. Het huis in Essex wordt gezien als een fantasieplek. In totaal zijn er zes slaapkamers, zes badkamers, een grote keuken, verschillende lounges, een games kamer en een grote tuin. De kamers hebben allemaal een ding gemeen: op de meetlat van bling and glamour zijn ze moeilijk te verslaan. Glitter, bontjes, bloemen en kleurrijke lichtjes – het huis heeft niet echt een neutraal decor. Het hoogtepunt is wel het grote standbeeld van een eenhoorn in de tuin. Ik weet zeker dat sommige van jullie helemaal in hun nopjes zijn nu! 😉

In totaal heeft het huis ruimte voor 16 gasten. Je kan hier een breed scala aan verschillende feesten vieren. Van bruiloften tot aan thee feestjes en verjaardagen, deze speciale locatie kan voor bijna elke reden wel gehuurd worden. Helaas hangt er een groot prijskaartje aan dit ongewone huis. Je legt al gauw €2436 neer om hier een nachtje te mogen overnachten. Maar genoeg informatie van mij, neem snel een kijkje door de foto galerij en laat het Barbie huis je van je sokken blazen.

Wat vind je van deze te gekke Airbnb? Een kamer van horror in slechte smaak of een super locatie voor een onvergetelijk verblijf? Schrijf het in een reactie en laat het me weten!

Meer bijzondere hotels in het Travel Magazine: