Ben jij op zoek naar een niet-alledaagse slaapplek voor in Londen? Wat dacht je ervan om in een klokkentoren te slapen? Wees niet bang voor ‘Klokkenluider van de Notre Dame’ momenten.

In het negentiende-eeuwse St. Pancras Station gebouw in Londen was ooit een hotel gevestigd, maar dat sloot haar deuren in 1935. Toch kun je hier tegenwoordig weer overnachten en wel in de prachtige klokkentoren. Dit charmante 10 meter hoge twee-kamer appartement verstopt in de toren bevat nog veel originele 19e-eeuwse elementen zoals houten balken en een ijzeren trap.

Vanuit de torenkamer heb je een waanzinnig uitzicht over Londen en King’s Cross Station. Het appartement heeft twee slaapkamers, maar zoals de eigenaar zelf zegt is de gast-slaapkamer een mini-appartement in een appartement. Je hebt een privékeuken, aparte woonkamer en en-suite badkamer tot je beschikking.

Naast een waanzinnig uitzicht heeft dit appartement nog iets anders fantastisch namelijk dubbelglas. Je zult niks horen van het treinverkeer op King’s Cross Station. En maak je geen zorgen over dat je gewekt zult worden door het geluid van de klok. De klok van de toren wordt mechanisch aangedreven. Er is geen bel te zien.

Een romantische getaway in deze torenkamer kost je €185 per nacht en is te boeken via Airbnb.

Lees meer over Londen in het Travel Magazine: