Bij de foto’s van dit hotel kun je heerlijk wegdromen. De foto’s zorgen ervoor dat ik gelijk mijn koffer wil inpakken en een vliegtuig naar deze prachtige plek in Big Sur, Californië wil pakken om helemaal tot rust te komen! Het zal toch egoïstisch van me zijn om deze droomplek niet met jullie te delen? Neem een kijkje!

Post Ranch Inn 5* – een ongelooflijke ervaring

Schitterend gelegen op de kliffen van Big Sur ligt een prachtig toevluchtsoord waar je heerlijk kunt ontspannen. Vanaf de kliffen heb je een fantastisch uitzicht over de Pacifische Oceaan. Niet alleen het prachtige landschap, maar ook de architectuur van de Post Ranch Inn zal zeker indruk op je maken. Het ontwerp van het hotel zorgt ervoor dat het mooi opgaat in de omgeving. Binnen zijn er 39 kamers, de een nog luxueuzer dan de ander, met panoramische vergezichten over de oceaan en de bergen. De kamers hebben grote ramen zodat je kunt genieten van de prachtige natuur. Maar dat is nog niet alles. Sommige kamers hebben zelfs een jacuzzi!

Wanneer je het hebt over een vijfsterrenhotel dan kun je de fantastische faciliteiten niet vergeten. Het hotel van het restaurant, Sierra Mar, is bekroond met de prestigieuze Grand Award van Winbe Spectator. In het restaurant worden de meest fantastische gerechten bereidt met lokale producten. Bij de gerechten worden prijswinnende wijnen geserveerd!

De Post Ranch Inn beschikt over verschillende spectaculaire zwembaden met uitzichten over de oceaan. In de spa kun je genieten van een heerlijke massage of van een andere behandeling die wordt aangeboden. Mobiele telefoons zijn verboden zodat je ongestoord kunt ontspannen!

Zoals je kunt zien is de Post Ranch een klasse apart met haar natuur, rust en exceptionele luxe. Natuurlijk hangt aan al dit moois een prijskaartje. Kamers zijn zeker niet goedkoop. Echter je moet toch wat te dromen hebben! 😉