Een bezoek aan Marrakesh heeft altijd iets bijzonders. Diegene die er zijn geweest, weten waarover ik het heb. De stad zal je zeker betoveren en deze accommodatie past goed bij de magie van de stad. In de Riad Yasmine Marrakech overnacht je niet alleen, maar ervaar je ook de cultuur en de Marokkaanse keuken.

riad-yasmine-marrakech-piscine-patio-vue-707x473

De mooiste riad in Marrakesh

Op ontdekkingsreis | Uitzicht over Marrakesh | Een ontdekkingsreis

Photo: Riad Yasmine Marrakech
Photo: Riad Yasmine Marrakech

Dompel je onder in een vreemde cultuur

Een blik op de foto’s laat zien dat alles met oog voor detail is ingericht. Je voelt je gelijk thuis in de Marokkaanse sferen dankzij het gezellige en smaakvolle interieur. Kleurrijke mozaïek tegels, palmbomen, cactussen en prachtige bloemen zorgen voor een kleurrijke aankleding. Zak weg in een van de comfortabele banken of stoelen langs het zwembad op de binnenplaats. Ik kan me geen betere plek bedenken waar je met de benen omhoog verdiept in een goed boek kunt zitten! Er zijn 7 suites die van alle gemakken zijn voorzien Riad Yasmine Marrakech Ik laat de beelden voor zich spreken.

Geniet van Marrakesh

De begane grond van dit boetiek hotel is niet de enigste plek waardoor je gecharmeerd zult zijn. Het hotel heeft ook een geweldig dakterras waar gasten gebruik van kunnen maken. Wat dacht je van een paar baantjes trekken in het zwembad om vervolgens te genieten van een prachtige zonsondergang. Het uitzicht over de stad is adembenemend met een rood gekleurde hemel en op de achtergrond de besneeuwde toppen van het Atlas gebergte.

Een ontdekkingsreis

Het Riad Yasmine Marrakech is niet alleen een plaatje. Diegene die hier overnachten, gaan op een kleine ontdekkingstocht tijdens hun verblijf. De Riad ademt de Marokkaanse cultuur. Je kunt ook op een culinaire ontdekkingstocht gaan door de verschillende traditionele gerechten uit te proberen, bereidt door chef kok Nadja. Probeer haar overheerlijke kop tajine met gekarameliseerde ui of couscous met de traditionele Marokkaanse haira soep.

Heb je zin gekregen in een vakantie naar Marrakesh? Begin dan met plannen met behulp van de onderstaande links: