Zoals jullie weten hou ik momenteel een gave competitie ter ere van mijn drie miljoen likes op Facebook. Ik geloof het zelf nog steeds niet! Jij en een vriend of vriendin maken kans om een week lang naar de prachtige Maldiven te gaan voor de vakantie van je leven. Doe je nog niet mee aan de weggeefactie? Je verandert wel van gedachten zodra je het volgende artikel gelezen hebt..

Zie hier de Robinson Club Maldiven. Als jij de wedstrijd wint, breng jij een week door in dit exclusieve resort. Het geweldige resort biedt verschillende activiteiten, heerlijke voedsel en – belangrijker – de mooiste stranden ter wereld. Neem een kijkje en doe mee aan de weggeefactie! Wordt jouw droomvakantie werkelijkheid?

Robinson Club Maldiven – het perfecte eilandresort!

De Robinson Club ligt op het prachtige Gaaf Alif Atoll. Het resort heeft een aantal villa’s direct aan het strand en bungalows op het waren in de idyllische omgeving van de Indische Oceaan. Je hoeft je niet te vervelen op het eiland. Het resort organiseert clubavonden en excursies en je vindt in de buurt de mooiste koraalriffen van de Maldiven, dus ga zeker een keertje duiken! De foto’s zijn geweldig. Precies wat je nodig hebt om de najaarsblues tegen te gaan.

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Het eiland van boven – Het ondiepe water en de koraalriffen maken dit een uitstekende plek om te duiken en om te snorkelen!

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: De stranden op dit eiland zijn helder en de reviews vertellen over hoe zacht het zand is.

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Na recente renovaties zijn alle villa’s vernieuwd!

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Op het hoofdeiland zie je prachtige villa’s tussen de palmbomen met een achteruitgang die direct naar het strand leidt.

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: De bungalows op het water hebben een glazen vloer waardoor je het koraalrif kunt zien!

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Dit is de Presidentiële Suite, de meest chique villa van het resort. Met een grootte van 240m² zie je het hele rif en geniet je van de rust.

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: The resort biedt allerlei faciliteiten, zoals een prachtig zwembad, een spa, een boetiek, strandsporten en excursies zoals duiken, snorkelen, surfen en para-sailen.

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Er zijn twee restaurants en drie bars waar je heerlijk kunt eten. Bij het hoofdbuffet kun je onbeperkte drankjes krijgen, inclusief wijn en bier!

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Hoewel het resort activiteiten organiseert om de gasten bij elkaar je brengen, zijn er ook mogelijkheden om je even terug te trekken..

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: …En het is de perfecte plaats voor wat romantiek!

Robinson Club MaldivesRobinson Club Maldives: Bovenal, je wordt elke avond begroet met het volgende uitzicht: de wereldberoemde zonsondergang van de Maldiven. Beter dan dit wordt het niet!

Het ziet er uit als een geweldige plek nietwaar? Stel je eens voor: duiken in die helderblauwe wateren, zwemmen en daarna zonnebaden op de witte stranden. Drink een cocktail bij het zwembad en geniet van adembenemende zonsondergang. Dit is de hemel op aarde! Het klinkt allemaal als een droom, maar als je meedoet aan mijn wedstrijd zit jij misschien binnenkort wel echt op het vliegtuig naar dit paradijselijke plaatsje!

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk deze videobeelden die gemaakt zijn met een drone. Wow!

Hopelijk heb je zo een beter idee gekregen van het resort waar jij misschien tijdens je volgende vakantie verblijft. Mogelijk win jij deze vakantie en goedkoper dan gratis krijg je het niet. Laat de kans niet liggen, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je doet automatisch mee. Veel succes!