Goed nieuws voor alle studenten! Ryanair heeft aangekondigd kortingen en exclusieve deals aan te bieden aan studenten in Europa! Ik heb alle informatie verzameld en zal je hier uitleggen hoe jij geld kan gaan besparen!

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair is de grootste budget luchtvaartmaatschappij in Europa. Het staat al langer bekend als grote vriend van velen studenten voor zijn goedkope, snelle en frequente vluchten – onverbeterlijke argumenten als het gaat om reizen met een klein budget en in de drukke schema’s van de universiteiten te moeten passen. Daarnaast is er nu ook korting voor studenten bij Ryanair. Voor de 30ste verjaardag van het Erasmus-programma van de Europese Unie heeft de luchtvaartmaatschappij het nog groter uitgepakt en maakt het nu mogelijk om door Europa te reizen met kortingen en verschillende aanbiedingen. Uiteraard heb ik alle voordelen voor jullie bekeken en ik kan in ieder geval een ding zeggen: het is zeker de moeite waard!

Ryanair korting voor studenten

De korting in detail | Voorwaarden | Goedkope vluchten voor iedereen

Foto: Ryanair

Een gedetailleerde blik op de Ryanair studenten korting

We beginnen met het beste nieuws. Als je via de Ryanair website boekt krijg je 15% korting op je vlucht. Niet alleen geeft dit minder financiële zorgen, maar je hoeft je ook niet meer druk te maken over plek in je bagage. Een stuk bagage is gratis. De luchtvaartmaatschappij heeft daarnaast nog een aantal extra’s als het gaat om studenten kortingen:

  • Exclusieve reis deals worden gepubliceerd op het speciaal aangemaakte Erasmus boekingsportaal.
  • Er is een community forum waar je de beste besparingstips en verborgen extraatjes kan delen die je op je reizen hebt gevonden.
  • Daarnaast zijn er ook wekelijkse reisdeals op de Ryanair app te vinden, welke speciaal voor Erasmus studenten zijn.

Capture

Klinkt dat niet geweldig? Het initiatief maakt deel uit van het programma ‘Always Getting Better’ van de Ierse budgetmaatschappij. Ik heb mezelf toegewijd aan het vinden van de beste vakantiedeals en ik kan alleen zeggen dat er hier iets beter is geworden. Ze hebben echt rekening gehouden met het doel om culturele uitwisselingen te bevorderen, wat ook meteen een de doelen is van het Erasmus programma.

Ryanair studenten korting  – wie komt er in aanmerking?

Helaas zit er wel een klein addertje onder het gras. Zoals je het misschien al geraden had, zijn deze deals alleen geldig voor Erasmus studenten. Maar voor degene onder jullie die momenteel al een uitwisseling doen op een Spaanse universiteit of met examenstress in Finland zitten komt dit nieuws precies op tijd. Of je nu nog meer van Europa wil ontdekken, of niet kan wachten tot je weer naar huis kan, met Ryanair kan je nu snel terug naar huis of juist verder weg. Dit is natuurlijk ook goed nieuws voor wanneer je overweegt om een Erasmus jaar in het buitenland te gaan doen.

Goedkope vluchten en reisdeals voor iedereen

Als je niet in aanmerking komt voor deze deal hoef je niet lang verdrietig te zijn. Ik zoek dag in dag uit voor de beste vakantiedeals voor professionals, studenten of degene die liever thuis blijven. Dit betekend dat iedereen kan bespraken op de volgende vakantie. Wat dacht je van een vakantie in Griekenland? Je kan mij ook een privé berichtje sturen op Facebook met je vakantiewensen. Als je nog steeds niet weet waar je naartoe op vakantie wil, neem dan een kijkje in mijn Travel Magazine voor de beste tips en mooiste bestemmingen. Ik wens alle Erasmus studenten hele fijne en veilige vluchten toe! 😉

Lees hier verder: