Wie woont in een ananas diep in de zee? Spongebob Squarepants – en misschien jij binnenkort ook wel! Het Nickelodeon Resort in Punta Cana, Dominicaanse Republiek, maakt het mogelijk. Spongebobfans kunnen hier in een ananashuis in de stijl van de cartoon overnachten. Oke, het huis staat dan niet diep in de zee, maar afgezien van dit kleine detail is alles nagemaakt. Ik vertel je wat het kost om hier te verblijven en wat je in het huis kunt zien!

ananas-haus

Het Ananashuis in het Nickelodeon Resort – in de voetsporen van Spongebob

De nieuwste accommodatie in het Nickelodeon Resort laat niet alleen kinderharten sneller slaan. Het hotel biedt namelijk vanaf nu de mogelijkheid om in een ananashuis te slapen, zoals in de serie Spongebob Squarepants. Niet alleen de buitenkant van het huis ziet er zo uit als in de cartoon, maar ook de binnenkant! Het beschikt over een tuin met eigen zwembad, een outdoordouche en een butlerservice! Zelfs Spongebob heeft niet zoveel luxe! Je hoeft niet bang te zijn dat Octo Tentakel naast je woont. Om de gasten van een fijn onderkomen te voorzien, heeft men de vervelende buurman achterwege gelaten. In de volgende video krijg een exclusief kijkje in het Ananashuis!

Je wilt weten hoeveel dit kost? Wie als Spongebob wilt wonen, moet beginnen met sparen. Een nacht in de ananas kost zo’n 3400€. Nu passen er 6 mensen in het huis, dus als je de prijs deelt, is het wat minder erg. Nou, wie wilt er in dit huis slapen!