Het Griekse eiland Santorini is een van de mooiste ter wereld. Je kent ze wel: de foto’s van steile kliffen, de witte grottenhuisjes met het bijzondere uitzicht op de zee! Vandaag laat ik je een droomappartement zien op dit eiland!

Beneden zie je de cruiseschepen aanmeren en de dagjesmensen door de kleine straatjes zwerven. De gelukkigen die bovenin het dorp een hotel weten te bemachtigen, zitten gelukkig op hun fijne terrasjes. De hoofdattractie van Santorini is het dorp Oia, ook hier maak je ’s werelds meest ongelofelijke zonsondergangen mee.

Ik heb een appartment in Oia gevonden waar je verliefd op wordt – alles ziet er perfect uit! Neem even een kijkje voor jezelf..

oia1
Foto: airbnb

Dit appartement in Oia komt regelrecht uit je dromen!

Witgeschilderde muren, liefelijk gedecoreerde kamers en een een spectaculair uitzicht op de zee – dit alles en meer wacht op je in dit appartement in Oia. Er is plaats voor ongeveer 5 mensen in dit appartement van 60m² groot. Ongeveer 250 jaar geleden maakte mensen grotten in de kliffen en gebruikten de ruimte om wijn op te slaan. Nu is het een plek waar je ongestoord van de zomeravonden kunt genieten, met een uitzicht op de zee!

Een terras waar je verliefd op wordt

Het interieur van het appartement is chique, maar het grote terras buiten is simpelweg spectaculair – dit is precies waar je aan denkt wanneer je aan Santorini denkt! Wanneer de cruiseschepen weer vertrekken met de passagiers veilig aan boord, keert de rust weer terug in Oia. Op straat wandelen slechts enkele mensen, die de schoonheid van de witte huisjes in zich opnemen. Degenen die dit appartement huren, kunnen achterover zitten, ontspannen en genieten van de ongelooflijke uitzichten. En daarna? De jacuzzi in! Dit is de perfecte plek om te ontspannen van april tot oktober.

oia2
Foto: airbnb

Zonsondergangen in Oia

Een van de highlights in Oia zijn de wonderbaarlijke zonsondergangen die dit eiland wereldberoemd hebben gemaakt. Veel van de toeristen kiezen ervoor om in een restaurant met uitzicht te gaan eten. Het zit altijd relatief vol, want iedereen wil natuurlijk van deze momenten genieten! Maar als je de massa’s weet te ontwijken, word je begroet met een uitzicht dat je de rest van je leven zult herinneren!

En? Wat denk je? Overtuigd? Op naar Santorini dan! Dit appartement in Oia is zeker de juiste keuze voor je.

oia3

Hier vind je goedkope vluchten, en als het appartement (wat rond de 250€ – 400€ per nacht kost) buiten je budget valt, kijk dan bij mijn links hieronder. Hier kom je vast en zeker ook nog wat mooie en betaalbare accommodaties tegen!