Roadtrip!

Of je nou een roadtrip door de VS maakt, op zoek gaat naar dat leuke bergdorpje op je vakantie of naar Parijs rijdt, feit is dat je een goede auto nodig hebt! Er zijn genoeg autoverhuurbedrijven om er eentje te huren voor een zorgeloze vakantie of dagje uit maar hoe kies je nou eentje uit die goed bij je past? Het zijn er zóveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een hele goede optie is Sunny Cars wat niet alleen een positieve naam en zonnige uitstraling heeft maar zich ook onderscheid van de rest door letterlijk al je zorgen weg te nemen waardoor jij gewoon zoals het hoort kan genieten van je vakantie!

Rent a Smile

Bij Sunny Cars huur je jouw vakantieauto all-in, en dit is dan ook echt all-inclusive dus geen vervelende onverwachte extra’s. Je kan heerlijk ongelimiteerd kilometers toeren waarbij je een (extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen, schadeverzekering en diefstalverzekering hebt (just in case). Daarnaast heb je jouw auto 7 dagen in optie en betaal je géén boekingskosten en kan je ook nog eens gratis wijzigen indien je plannen toch veranderen. Dit zijn maar een aantal van je voordelen die in de all-in formule vallen.

Sunny Cars is één van de grootste bemiddelaars in autohuur in Europa. Zelf heeft dit bedrijf geen wagenpark maar wel de (internationale) partners die hoog staan aangeschreven. Alamo, Budget Rent a Car en Europcar zijn maar een paar om op te noemen. Het maakt ook haast niet uit waar je heen gaat, Sunny Cars is wereldwijd in meer dan 120 landen te boeken -ook wel zo handig! Dus wil jij al toerend de Eiffeltoren tegemoet gaan of zoek je het liever wat verder op en durf je Route 66 aan?

Krijg je heel onverwachts een probleem, kan je de klantenservice altijd  24 uur per dag bereiken. Beter dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, dat is nog eens service! Vandaar de slogan Rent a SmileRoute 66 here I come! 😀

Makkelijk gekozen, denk ik zo! Waar gaat jouw roadtrip met Sunny Cars heen? Vergeet mij niet een kaartje te sturen; ik ben zo benieuwd hoe het is geweest! 🙂

Happy Travels! 😀 

RoadTrip

Zoek hier jouw auto uit!