Zeg saaie vliegtuigmaaltijden maar gedag dankzij deze nieuwe samenwerking tussen Transavia en Thuisbezorgd. Bestel je favoriete gerecht voorafgaand aan je reis en het wordt vers bereid bezorgd aan boord!

Vind jij vliegtuigmaaltijden ook vaak zo saai en eigenlijk gewoon helemaal niet lekker? Dan is er goed nieuws! Transavia is een samenwerking gestart met Thuisbezorgd.nl. Je kunt nu in het vliegtuig smullen van de lekkerste maaltijden van de bezorgservice, zoals een sushi platter, een vegan bulgur salade of een Indonesische rijsttafel. De service is op dit moment beschikbaar op vluchten naar vier bestemmingen in Portugal, Griekenland en Italië, zo meldt Travelpro. Wanneer deze pilot succesvol is, wordt het concept later waarschijnlijk ook uitgebreid naar andere bestemmingen en luchthavens.

Hoe werkt het?

Passagiers van vluchten waar het Thuisbezorgd menu beschikbaar is, krijgen voorafgaand aan hun reis een persoonlijke e-mail met informatie over de service. Tot een uur voor het boarden kun je via Thuisbezorgd.nl je bestelling plaatsen en alvast contactloos betalen. Het Transavia menu bestaat op dit moment uit tien gerechten, waaronder ook vegetarische en vegan opties. Zo kun je lekkere sushi bestellen, kiezen voor een gezonde, vegan salade of smullen van een Indonesisch rijsttafeltje. Thuisbezorgd.nl bezorgt de vers bereide maaltijden aan boord, waarna het Transavia personeel het eten uitserveert.

De nieuwste vluchten aanbiedingen

 

Meer uit het Travel Magazine:

Bron headerfoto: Transavia