Mannen, ik weet het, Nicholas Sparks heeft het ons moeilijk gemaakt. Met zijn uber-cheesy romantische verhaallijnen heeft hij een hoge standaard gezet op het romantische vlak. Een bos bloemen of een doos chocolade is gewoon niet genoeg om onze #Valentijn mee te veroveren. Het word ook wel eens ‘The Notebook’ vloek genoemd, maar wat kunnen wij mannen leren van Nicholas Sparks’ The Notebook en hoe kun jij dat deze Valentijnsdag al gaan toepassen???

Wees spontaan en onverwachts

Spontaniteit is de sleutel voor een geslaagde Valentijn 2018! Waarom houden alle vrouwen van The Notebook? Niet alleen om het emotionele verhaal of Ryan Gosling maar ook om de spontane en onverwachte momenten die de hoofdrolspelers met elkaar beleven. Tijdens hun eerste date daagt Noah Allie uit om in het midden van de straat te gaan liggen om samen naar de stoplichten te kijken om vervolgens romantisch te dansen alsof de wereld om hen heen niet bestaat. Of wanneer Noah Allie mee uit neemt op een boottocht en haar in de regen gepassioneerd zoent met een idyllische achtergrond.

Grijp jouw moment en bereid je voor met deze tips van mij!

Verras jouw #Valentijn met een complete Valentijn Droomdag! Nu kun je natuurlijk #allout gaan en kiezen voor een droombestemming als VeronaVenetië, Madeira of toch Aruba, Bonaire of Curaçao? Maar er zijn ook ontelbare mogelijkheden in Nederland op te noemen.

Ingredient #1: DE VOORBEREIDING
Voor diegene die kinderen hebben: regel een oppas! Koop die mooie jurk en die killer-shoes voor haar; laat deze op haar werk bezorgen met een brief waarin je haar de opdracht geeft om dit te dragen wanneer je haar ophaalt. Ook kan je dit natuurlijk in een mooie cadeauverpakking op jullie bed leggen op de dag in kwestie (maar vergeet de brief met opdracht niet!). Als klap op de vuurpijl zorg je nog voor een (kleine) romantische gesture in de vorm van een roos én / of  een mooie of spannende Hunkemöller verrassing voor aan het einde van de avond. (mannen: het is ok om als alpha-man een winkel als Hunkemöller binnen te lopen, de dames daar helpen je met alle liefde om voor jouw #Valentijn iets moois uit te zoeken – nu zelfs met meer dan 50% korting). 

Ingredient #2: HEERLIJK DINEREN

MISC_Restaurant_001 Nadat je jouw #Valentijn (all dressed up – wat doe jij aan?) hebt opgehaald met je luxe auto of een hippe #UBER begin je aan je Valentijn Getaway… First Stop: Eat & Drink:

 • Michelin-restaurant: 10-gangenproeverij bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant NIVEN in Rijswijk.
 • Italiaans: Een authentiek Italiaans 8-gangenverrassingsmenu inclusief wijn in het bekroonde Restaurant MARIO in Neck.
 • Indiaas: 5-gangen à la carte bij Indian Tandoori Restaurant Ramna te Den Haag
 • Steakhouse: 3-gange à la carte bij Bar Restaurant Gezellag te Den Haag
 • Thais: Onbeperkt Thais bij Chan-Ya te Den Haag
 • Cubaans: Fajita’s & Cocktails bij Havana te Den Haag
 • Braziliaans: Onbeperkt Braziliaans genieten bij Rodizio te Scheveningen
 • Ocean: Hele kreeft met Rib Eye of Steak én Lobster inclusief glas Cava bij Oceans te Scheveningen
 • Culinair: 5-gangen wild menu inclusief amuse bij Strandclub Zwoel te Hoek van Holland

Ingredient #3: DE ONVERWACHTE WENDING
Na heerlijk te hebben gegeten gaan jullie niet terug naar huis maar verras je haar met een heerlijke hotelovernachting in een luxe 4 of 5 sterren hotel. Je rijdt zelf, of kiest voor bijvoorbeeld een hippe #UBER en laat jullie rijden, naar het door jouw geboekte hotel voor de onverwachte wending van jullie getaway. Hier ook het moment voor jouw mooie of spannende Hunkemöller verrassing!!

Ingredient #4: DE OVERNACHTING

 • Hilton The Hague, 5-sterren met een beoordeling van 9.0 op basis van 1492 beoordelingen (VIP upgrade met ontbijt beschikbaar!)
 • Mozaic, 4-sterren met een beoordeling van 8,9 op basis van 816 beoordelingen
 • Mercure Den Haag Centraal, 4-sterren met een beoordeling van 8.6 op basis van 922 beoordelingen
 • Hampshire Delft Centre, 4-sterren met een beoordeling van 8.6 op basis van 943 beoordelingen
 • Novotel Den Haag World Forum, 4-sterren met een beoordeling van 8,3 op basis van 1204 beoordelingen
 • Novotel Den Haag City Center, 4-sterren met een beoordeling van 8.3 op basis van 841 beoordelingen
 • Parkhotel Den Haag, 4-sterren met een beoordeling van 8.2 op basis van 1711 beoordelingen
 • Mövenpick Voorburg Den Haag, 4-sterren met een beoordeling van 8.1 op basis van 617 beoordelingen
 • NH Den Haag, 4-sterren met een beoordeling van 8.0 op basis van 990 beoordelingen

Ingredient #5: MISSION ACCOMPLISHED!

MISC_Valentine_011

Mijn motto: ‘Geniet van elk moment en elke mogelijkheid die je krijgt om bijzondere herinneringen te creëren waar jij (samen met je Valentijn) nog lang aan zal terug denken.’ Zie Valentijnsdag dus niet als een probleem, iets dat van je verwacht wordt of iets commercieels, maar als een uitdaging om je #Valentijn te verrassen. 

Heb je nog vragen of suggesties stuur mij dan een Private Message op mijn Facebook pagina en ik zal zo snel mogelijk, tussen het zoeken van deals en tips door, reageren! Als je toch op mijn Facebook pagina bent zou ik het super vinden als je deze ook even ‘liked.’ Zo wordt het voor mij ook makkelijker om jou up2date te houden met de beste deals en ik ik weet zeker dat ik jouw leven op reis en vakantiegebied een stuk makkelijker, goedkoper en spannender kan maken. Dus Like Me 🙂

Wil je meer, dat kan! Omdat ik het super vind om jullie te verwennen met de beste deals plaats ik ook deals speciaal voor jou op mijn Twitter-pagina en via mijn nieuwsbrief – zodat je niets zal ontgaan!!!

De Holidayguru