Wie zegt dat boomhutten alleen voor kinderen bedoeld zijn? Op Airbnb zijn wel heel bijzondere boomhutten te vinden, waar je als volwassene in kunt overnachten. Van romantische hutten midden in de natuur tot een waar kasteel! Bekijk mijn top 5 van bijzondere boomhutten op Airbnb.

Aroma(n)tica Treehouse Monferrato

Deze boomhut komt het meest overeen met de traditionele boomhut die we allemaal kennen. Echter heb je vanuit deze boomhut geen uitzicht op een standaard Nederlandse tuin, maar een panoramisch uitzicht over het Italiaanse Monferrato in de regio Piëmont. Hier ben je een met de natuur, maar zelfs hier heb je wifi. Naar de steden Turijn en Milaan is het ongeveer een uur rijden.

Secluded Intown Treehouse

Niet voor niets is deze boomhut uitgeroepen tot Airbnb’s #1 Most Wished-For Listing Worldwide. Deze drie-kamer boomhut ligt in het hart van de stad Atlanta in het zuiden van de Verenigde Staten. Het gefluit van de vogels, sfeerverlichting en vintage inrichting zorgen voor een romantische, bijna sprookjesachtige sfeer.

Tree Sparrow House, Cornwall

Deze piepkleine boomhut biedt indrukwekkende vergezichten over de zee en het platteland van Cornwall. Je hoort hier helemaal niets behalve het geritsel van de bladeren. Ondanks de beperkte ruimte is het huisje voorzien van een kleine keuken en toilet!

Cabane Monzabillac

Kunnen we dit nog wel een boomhut noemen? Dit kasteel op palen in de Dordogne is volledig uitgerust met een keuken, slaapkamers, badkamer en jacuzzi op het terras. Daarnaast heb je vanaf het terras uitzicht op het kasteel van Biron. Je kunt van verschillende diensten gebruikmaken zoals een massage of heerlijk diner.

Cocoon Tree Tent

Niet een hut, maar een heuse tent. Voor rustzoekers is dit de ultieme plek. Gelegen in een bos kun je hier heerlijk zwemmen in je eigen meertje. Voor contact met de buitenwereld kun je naar de plaatsen Montellieu en Carcassonne gaan.