Heb je ooit nagedacht over reizen met je moeder? Het hoeft niet meteen een reis rond de wereld te zijn, maar neem dit jaar een paar dagen vrij om samen door te brengen. Het idee alleen al zal haar hart vast sneller laten kloppen!

Ze heeft je ter wereld gebracht, je opgevoed met liefde en passie en streeft ernaar om je altijd het beste advies te geven – redenen genoeg om een keer een ‘dankjewel’ terug te geven. En wat zou er nou beter zijn dan je mama een paar dagen mee te nemen en wat tijd samen door te brengen, en haar een beetje terug geven van wat ze jou de eerste 18 jaren van je leven hebt gegeven. Hier heb je vijf goede redenen voor het plannen van een vakantie met je moeder. Je krijgt nu ook tijdelijk €28 euro korting als je met je moeder een vakantie boekt via Bebsy!

Moeder en dochter op luchtbedjes in het zwembad

5 redenen voor een vakantie met mama

Samen zijn | Herinneringen ophalen | Ontspannen | Avontuur | Dankjewel zeggen

Samen zijn

Alleen reizen is de afgelopen jaren populairder en populairder geworden, vooral nu velen reizigers achter het plezier van backpacken zijn gekomen. Maar eerlijk gezegd is het een stuk leuker als je je reiservaringen kan delen met iemand. Je kan bijvoorbeeld samen in een huurauto stappen en de zonsondergang tegemoet rijden. Vooral als je kijkt naar pakketreizen dan zijn de prijzen voor twee personen een stuk aantrekkelijker dan wanneer je in je eentje zou gaan. Dus wanneer je vrienden even geen tijd hebben, of je wil even een keer niet met je vrienden weg en toch wat leuke vakantie ervaringen opdoen: pak je mams bij de arm en trek erop uit! Je kan altijd nog zo veel alleen reizen als je wil! 😉

Herinneringen ophalen

Je wil elk moment van de dag wel een nieuw land ontdekken, een plek bezoeken die je nog niet hebt gezien en nieuwe ervaringen opdoen? Ja, hier heb je er nog een! Maar hoe zou je het vinden om een bekende vakantiebestemming te bezoeken vanuit een heel ander perspectief? Net zoals vroeger laat je je spontaan leiden door mama’s zevende zintuig en brengt ze je naar de verborgen paadjes die van de toeristische wegen leiden. Ze laat je zien waar jij als kind misschien wel je eerste zandkasteel had gebouwd en in welke straatjes je je altijd verstopte. Neem een paar foto’s en bekijk wat er in de tussentijd veranderd is. Tja, wat kan er nou leuker zijn dan simpelweg herinneringen ophalen van de tijd dat je nog een kind was.

Samen ontspannen

Is het weer tijd voor een ontspannen time out? Dan is een korte wellness vakantie misschien wel iets voor je. En opnieuw zeg ik het jullie, en dit zeker voor de vrouwen onder ons: samen gaan is altijd beter dan alleen! Ga heerlijk ontspannen en verwen jezelf tot in je teentjes met heerlijke massages en schoonheidsbehandelingen. Beloon jezelf en je lieve moeder met een paar ontspannen dagen en overnacht een weekend in een prachtig wellness hotel of bezoek een spa in je buurt. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

Op avontuur gaan

Voor diegenen die liever een goede dosis actie willen in plaats van een wellness bezoek, moeten misschien een actieve vakantie overwegen. Samen door de jungle van Australië trekken, de bergen beklimmen op de Canarische eilanden of bungee jumpen in Zuid-Afrika. Ach ja, waarom niet? Dit soort tripjes vol avontuur maken jullie band in no time sterker. En als je dan nog op zoek bent naar meer actie, boek dan een bezoek met overnachting bij het dichtstbijzijnde pretpark. Je zal hier geen tekort aan plezier en actie hebben, dat is zeker.

Gewoonweg ‘dankjewel’ zeggen!

Last but not least een van de redenen waardoor je meteen je koffers moet gaan pakken om met je mama op vakantie te gaan: doe het om ‘dankjewel‘ te zeggen. Geef haar een stukje liefde terug van wat zij jou de afgelopen jaren heeft gegeven.

Mama is gewoon de beste!

Investeer een beetje in de relatie met je moeder, het is natuurlijk degene in je leven die dag en nacht voor je klaar staat. En zoals het zo mooi wordt gezegd: mama is simpelweg de beste!

Nou, hebben jij en mama ondertussen al zin in een vakantie samen? Kijk dan even op mijn blog rond voor een leuke deal. Misschien zit er al een leuke aanbieding voor jullie bij. Zo niet, stuur mij dan even een privé berichtje op Facebook, dan ga ik voor je op zoek!