Ik zie het helemaal voor mij: je bent op Fiji, op de idyllische Mamanuca eilanden om precies te zijn – een archipel in de Pacifische Oceaan. Vergeet de maagdelijke witte stranden eventjes en vind de weg naar het Malolo rif, waar je iets heel unieks tegenkomt. Ik heb het over Cloud 9, een drijvende pizzeria op de oceaan. Kijk naar de foto’s en je ziet wat ik bedoel: pizza in Italië is passé!

Cloud 9 op Fiji – waar dromen waarheid worden…

Photo: Tripadvisor
Photo: facebook.com/cloud9fiji
Photo: facebook.com/cloud9fiji

Een pizza in het paradijs alsjeblieft!

Zodra je op Cloud 9 arriveert, ben je waarschijnlijk zo verbaasd dat je geen woord meer weet uit te brengen – je bevindt je hier daadwerkelijk op een wolk!

 

…en een duik in de blauwe zee achteraf!

Als je wilt, kun je na het eten van een pizza een verkoelende duik nemen of op een kleine snorkel- of duiktrip gaan. Ja, het is hier goed uit te houden!

Op Cloud 9 kun je speciale evenementen vieren zoals een bruiloft of een verjaardag. Als ik de foto’s zie, denk ik: waarom niet? Er is niets mis met een rustig feestje! Hier volgt nog een korte video van wat je kunt verwachten op Cloud 9:

Op naar het paradijs!

De Fiji eilanden gelden echt als een paradijs op aarde. De stranden vol met ritselende palmbomen, het schitterende water en de vele luxueuze resorts – een magische plek waar niets te wensen overlaat. Met een voordelige vlucht kun je het allemaal zelf evenaren – en natuurlijk een pizza eten op de coolste plek ter wereld!

© Afbeeldingen: facebook.com/cloud9fiji