Met het wisselvallige weer van de laatste tijd kan ik niet wachten om op vakantie te gaan. Eindeloze stranden, palmbomen, en veel zon – er is niets beters dan ontspannen en het dagelijkse leven achter je laten. Een goede bestemming voor zo’n vakantie is het paradijs dat ook wel bekend staat als Bora Bora! Ik vertel je over dit geweldige eiland in de Pacifische Oceaan en laat je de hemelse watervilla’s van het St. Regis Resort zien!

Foto: Starwood Hotels

Goddelijke watervilla’s op Bora Bora

Wanneer ik naar deze villa’s kijk, krijg ik steeds meer zin om te reizen. De turquoise, blauwe zee, pure stranden en overal het geluid van ritselende bladeren van de palmbomen. Deze plek wordt niet voor niets gezien als paradijs op aarde. Deze bungalows, die bij het luxueuze St. Regis Resort horen, beloven een vakantie die je niet snel zal vergeten. Je eigen zwembad, een gigantisch bed en directe toegang tot de zee. Meer wil een mens niet, toch?

In totaal heeft het resort 89 verschillende villa’s, allemaal even gedetailleerd ingericht. Het interieur heeft warme toon en dat zorgt ervoor dat gasten hier zicht direct thuis voelen. Mocht je jezelf vervelen in je eigen bungalow, dan beschikt het resort over twee bars en een spa. De vier restaurants bieden een fenomenaal uitzicht over de oceaan. Wie wil nou niet op zo’n overnachten.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft het hotel ook een fitness-studio die 24/7 op is, twee zwembaden en een butlerservice. In het St. Regis Resort vind je luxe op iedere hoek!

Foto: Starwood Hotels
Is dit resort niet een droom? Ik zou hier graag een nachtje willen slapen, maar je betaalt al snel 800 euro per nacht. Het St. Regis Resort is geen koopje, maar dromen kan geen kwaad!