Reizigers komen vaak naar Afrika om zelf over de eindeloze vlakten van de savanne te zwerven en om de ongelofelijke diversiteit te beleven. Het is mogelijk om in kleine hutjes, tenten of om in luxe hotels te overnachten. Drie overnachtingsplekken sprongen vooral in het oog – deze elegante boomhutten vind je in het Lion Sand Game Reservaat, onderdeel van het wereldberoemde Nationale Park Krueger, wat 19,000km² omvat, over de grenzen van Zuid-Afrika en Mozambique. Unieke comfort te midden van indrukwekkende natuur – deze boomhutten zullen je overweldigen!

Slaap onder de sterren in Afrika

Warm hout onder je blote voeten, een lichte bries in de avond, het geluid van exotische vogels en een prachtige ondergaande zon.. Deze droom wordt waarheid voor de mensen die zichzelf trakteren op een nacht in een van deze exclusieve boomhutten in dit reservaat. Wanneer de zon ondergaat, komt het leven in de Afrikaanse wildernis op gang. Hyena’s lachen, leeuwen brullen en nijlpaarden vechten om terrein in de rivier in de buurt. De lucht boven de hutten is helderder dan waar ook ter wereld, gevuld met zulke heldere sterren die je normaal amper ziet.

africa1

In de vrijstaande bedden slapen de gasten te midden van de Afrikaanse wildernis. Enkel een muggennet schermt je van de natuur. Geen angst, de boomhutten zijn hoog genoeg waardoor de wilde dieren er niet bij kunnen komen. Een ervaren gids vertelt je alles over de elegante boomhutten en dan heb je het rijk voor jezelf. Je kunt de gehele nacht via een radio in contact komen met gids als je dat wilt.

africa

Diner met geweldig uitzicht

Het avondeten wordt naar de hut gebracht in een picknickmand. Afhankelijk van persoonlijke smaak, zijn er verschillende lekkernijen, Zuid-Afrikaanse wijnen en natuurlijk het beste uitzicht ter wereld. Jaguars, zebra’s, olifanten en nog veel meer zie je vanuit de boomhut.

africa4

Deze luxe boomhutten maken je sprakeloos

De drie luxueuze boomhutten vind je in het Lion Sands Reservaat en zijn uniek. Je geniet hier van een unieke ervaring en voorzieningen.

africa2

De Tinyeleti boomhutten

In deze adembenemende boomhut aan de Sabie-rivier kunnen gasten de bewoners van de savanne observeren terwijl ze uit de rivier drinken – wilde romantiek op z’n best! De Tinyeleti boomhut biedt alles wat je nodig hebt voor een luxueuze nacht. Met 50m² heb je genoeg ruimte voor vier mensen en ook kinderen mogen hier slapen. Er is geen wifi, maar wie heeft dat nou nodig hier..

africa5

De Chalkley boomhutten

Vijfsterrencomfort, een gourmet picknick en onbezoedelde natuur wacht op de gasten in de Chalkley boomhut. Deze boomhut vind je midden in de natuur, in plaats van naast de rivier. Een grote boom zorgt voor het rustieke fundament en de indrukwekkende takken geven de hut een rustgevende uitstraling. Ook hier kun je geen gebruik maken van wifi en de hut 40m² biedt onderdak aan twee mensen. De perfecte plek voor een huwelijksreis dus!

africa6

De Kingston boomhut

De grootste boomhut heeft een badkamer van glas en een douche met een rustieke badkuip, een groot hemelbed en ruimte voor vier personen. Alle boomhutten in dit artikel zijn te boeken, indien beschikbaar! De prijzen verschillen, maar laten we eerlijk zijn, de ervaring is onbetaalbaar!

africa7