Afgelopen: Tenerife winactie

Zo win je een zonvakantie naar Tenerife!

Meedoen aan deze actie is super makkelijk: je doet automatisch mee als je je inschrijft voor onze WhatsApp Service die je hieronder vindt door wat verder naar beneden te scrollen. Met een beetje geluk, kun je je op een zonvakantie naar Tenerife verheugen! De reisperiode wordt in overleg met sponsor Floow Travel bepaald. Als je wint, dien je de prijs binnen vijf dagen te verzilveren. De winnaar wordt per persoonlijk Whatsapp bericht gecontacteerd. Ik duim voor je – veel succes! Je kunt deelnemen van 9 tot en met 21 januari 2018.

Dit zit bij de reis inbegrepen:

  • Een week lang gratis overnachten in een 3*hotel met goede beoordeling
  • Verzorging op basis van logies en ontbijt
  • De vlucht van en naar Tenerife

Enkel en alleen voor de bezoekers van de vakantiebeurs

Deze winactie is uitsluitend voor jullie: bezoekers van de Vakantiebeurs.  Schrijf je hieronder in voor WhatsApp Service en je maakt kans om de reis te winnen. Je kunt deelnemen van 9 tot en met 21 januari 2018. Ik duim voor je – veel succes!

 

Hoe te registereren voor mijn winactie:

  • Klik op de groene “WhatsApp” knop hier links
  • Voeg het nummer wat je ziet toe aan je contacten
  • Stuur me een Whatsapp bericht met de woorden “Start vakantiebeurs”
  • Je kunt de service op elk moment stoppen door “STOP” te sturen naar hetzelfde nummer

In samenwerking met Floowtravel.nl

Deze winactie wordt aangeboden in samenwerking met Floowtravel.nl, een van Holidayguru’s partnersites.

Lees meer over Tenerife!

Wil jij je alvast voorbereiden op deze vakantie? Lees dan mijn Travel Magazine artikel met de beste tips voor een vakantie naar Tenerife! Zo kan jij je vakantie alvast uitstippelen en jezelf ervan verzekeren dat je geen belangrijke hoogtepunten mist! Ben jij niet echt een geluksvogeltje, maar wil je jezelf toch verzekeren van een mooie Tenerife vakantie? Boek die dan snel via mijn pagina!

Check ook mijn andere topdeals!

 

[/row]

* Algemene Voorwaarden: Deze winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH. Het begint op 9 januari 2017 en eindigt op 21 januari 2018 om 23:59:59. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

  • De deelnemer abonneert gratis op de Holidayguru.nl whatsapp Nieuwsbrief, eigendom van UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland;
  • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt;

De inschrijving op de nieuwsbrief kan op elk moment door middel van contact met UNIQ GmbH opgeheven worden door de pushberichten met STOP te beantwoorden. Onder alle actieve nieuwsbriefabonnees wordt de winnaar gekozen en per whatsapp benaderd. De hoofdprijs is, afhankelijk van de beschikbaarheid, in te wisselen op een van de door Floow Travel vastgelegde reisperiode. Een contante betaling of een inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Winnaars onder de 18 jaar kunnen de reis alleen onder begeleiding van een volwassene maken. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familie zijn uitgesloten van deelname.