Update: Woaah, haha nadat ik deze post heb geschreven is de prijs gewoon NOG goedkoper geworden.. nu voor maar €812

Wow, ik heb zojuist een geweldige combinatie vakantie gevonden waarbij je 2 van de meest unieke landen kunt ervaren..: China & Indonesië. Op de website van Expedia boek je namelijk een heerlijke luxe vakantie naar Bali waarbij gevlogen word met 4 sterren airline en KLM/SkyTeam partner: China Southern Airlines.

Vliegen doe je gewoon vanuit Amsterdam via Guangzhou (China) naar Denpasar. Op de heen zowel als de terugvlucht heb je een hele lange layover wat normaal gezien niet zo leuk zou zijn. Maar wat dit juist geweldig maakt is dat wanneer je op doorreis bent je maximaal 72 uur visumvrij in China mag verblijven. Dus je kunt je layover gebruiken om Guangzhou te verkennen op zowel de heen als terug vlucht.

Eenmaal aangekomen op Bali verblijf je in het heerlijke 4 sterren: Swiss Belhotel Rainforrest gelegen in Legian. In totaal duurt deze reis 17 dagen voor het geweldige bedrag van maar €812 per persoon! (Op basis van een reis met 2 personen)

Belangrijk: Kun je niet op deze data dan kun je zelf de data aanpassen en kun je kijken of het in jouw periode ook beschikbaar is.

Bali_Hotel_TZ (2)

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

Bali CZ

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)