slechts 27,- €

Jaaa een paar dagen naar de Belgische stad Antwerpen! Dat is toch altijd leuk? 2 tot 4 dagen naar Antwerpen, inclusief centraal gelegen hotel vanaf €27 per persoon!

Antwerpen001

Antwerpen is een mix van historische hoogtepunten en eigentijdse invloeden. Of je nu van cultuur, eten of ontspannen houdt; hier kan het allemaal! Tijd om de diamantstad eens ze bezoeken dus! Wandel door het historische centrum met de charmante Grote Markt, ontdek de kunst van bekende kunstenaars zoals Rubens en shop in de leukste winkelstraten van de Belgische stad.

Je overnacht in het Eden Antwerp By Sheetz Hotel. Het ligt zeer centraal en iedere ochtend krijg je een ontbijt met vers fruit, ontbijtgranen of warme gerechten. Het ligt in de Diamantwijk op ongeveer 600 meter afstand van het centraal station. De historische grote markt ligt op 20 minuten afstand. Op TripAdvisor krijgt dit hotel een 3,5 van de 5 sterren.

Ben je op zoek naar vervoer? Ga met de trein naar Antwerpen!

Wil jij er een paar dagen tussenuit en naar Antwerpen? Boek dan snel!

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)