De hoofdstad van Spanje vraagt om een bezoekje! Madrid is de ideale bestemming voor een stedentrip, al is het alleen nog maar vanwege het aangename klimaat.

Let op! Wil je de deal bekijken en boeken dan dien je je eerst gratis in te schrijven op Voyage Privé.

madrid1

Madrid kent veel mooie musea, heerlijke (tapas)restaurants, hippe winkels, Parque Retiro en mijn grote favoriet: Mercado de San Miguel. Probeer verschillende soorten tapas uit in deze overdekte markt. Vergaap je aan de bijzondere architectuur van de stad. Bezoek het indrukwekkende Koninklijke Paleis van Madrid. Dwaal uren rond in het Prado waar schilderijen van bekende schilders zoals Goya en Rembrandt hangen. Het Retiro Park is een fantastische plek om uit te rusten. Hier vind je mooie fonteinen, monumenten en vijvers waarover je met een roeibootje kunt varen. Duik ’s avonds het bruisende nachtleven in van de wijken La Latina en Malasana. Madrid is een heerlijke stad waar mensen weten hoe je van het leven moet genieten.

Je overnacht in het heerlijke viersterrenhotel NH Nacional 4*. Het NH Nacional 4* hotel is gevestigd in een prachtig historisch pand uit 1920. Het werd recent gerenoveerd met veel oog voor detail en het behoud van de originele kenmerken. Vandaag is het een elegant en stijlvol hotel met een uitmuntende service en moderne faciliteiten. De comfortabele kamers zijn een ware oase van rust en de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een score van en een certificaat van uitmuntendheid

e2a3a4b642541d34d3c9a20fcb62bd16

Let op! Wil je de deal bekijken en boeken dan dien je je eerst gratis in te schrijven op Voyage Privé.

screenshot van de deal

madrid
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)