Je tanden zetten in de Big Apple? Dat betekent shoppen op Fifth Avenue, picknicken in Central Park en betoverd worden door de miljoenen lichtjes op Times Square. Je verkent de stad van de yellow cabs, wolkenkrabbers en rooftopbars tijdens deze 5 daagse reis en je verblijft in een viersterrenhotel. Start spreading the news? Start packing your bags!

New York, bezongen door niemand minder dan Frank Sinatra en te zien in zoveel films en series dat het al voelt als thuis. En wie denkt dat ze de boel op televisie wat overdrijven, heeft het mis. New York is namelijk écht een stad die 24 uur per dag bruist, waar muzikanten in Central Park de luid toeterende yellow cabs van Park Avenue overstemmen en je op straat ontbijt met een verse pretzel die alleen al met zijn geur de bruisende straten van de stad bekoort. Het is de metropool waar een cocktail nog lekkerder smaakt als je het drinkt vanaf een rooftopbar en het statige Vrijheidsbeeld al 129 jaar de wacht houdt. En dat verklaart meteen de onwerkelijke aantrekkingskracht op iedereen die de stad bezoekt.

11-11NewYork.jpg1.PNG1.PNG1

En ook al mag de stad dan nooit slapen, jíj doet dat natuurlijk wel. En wel in alle luxe en comfort! Vanuit een viersterrenhotel – gelegen mídden in het Financial District en op korte afstand van het Vrijheidsbeeld – ligt de stad aan je voeten. 4, 5, 6 of 7 nachten? Het kan allemaal!

Je aankomst in het DoubleTree by Hilton begint al goed met een warm chocolate chip cookie om je vingers bij af te likken en een flesje water om de dorst te lessen. Het hotel beschikt over luxe, modern ingerichte kamers met magnifieke uitzichten over de stad. Begin de dag goed met een uurtje sporten in de fitnessruimte en neem plaats aan de bar voor een drankje na een indrukwekkende dag in het levendige New York. Het hotel ligt in het hart van het Financial District (Lower Manhattan) op 5 minuten loopafstand van de New York Stock Exchange op Wallstreet. Na slechts 10 minuten lopen sta je voor het indrukwekkende 9/11 Memorial. Dit hotel is alles wat je zoekt voor een comfortabel verblijf in New York.

11-11NewYork.jpg1.PNG1.PNG1.PNG1.PNG1

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

04-12newyork

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)