I’m in a New York State of Mind.. vlieg voor 5 dagen New York: inclusief vlucht en hotel in hartje Manhattan voor €699! Bewonder de dynamische metropool met iconische plekken zoals Times Square, Het Vrijheidsbeeld en Central Park, iedereen moet deze iconische stad eens bezocht hebben! Je vertrekt op maandag 21 november 2016!

De stad New York heeft eigenlijk geen introductie nodig. Vlieg erheen en bekijk zelf de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en Times Square. Verken wijken als SoHo en Little Italy, ga shoppen, eet en drink zoals de locals en ga ook stappen in de stad die nooit slaapt! Een reis naar New York is een droom die uitkomt!

Je overnacht in het Hotel Pennsylvania , tegenover de hotspot Madison Square Garden. De accommodatie is vooral geliefd vanwege haar centrale locatie. Het hotel beschikt over een fitnessruimte, excursiebalie, koffiebar en restaurant. De koffiebar is 24 uur per dag geopend. Dit hotel de ideale uitvalsbasis voor een geweldige city trip naar New York!

31-8Artikelbild_New_York_Broadway_Nachts

Wil jij naar New York? Wacht dan niet te lang en boek snel!

Boek de deal!

NY

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)