slechts 219,- €

Wordt het Mallorca, Ibiza of toch de Algarve? Dat weet je nog niet! Wat je wel zeker weet is dat je naar een strandbestemming in Zuid-Europa gaat met verblijf in een all inclusive hotel of appartement! Ga 5 of 8 dagen op reis naar een nog onbekende bestemming vanaf €219,- p.p!

Party Beach Strand Mallorca

Zin een strandvakantie ergens in Zuid-Europa? Ga dan op deze verrassingsreis. Alle bestemmingen staan er om bekend lekker warm te zijn in de zomer en niet te koud in de winter. Voor ieder is er wat te doen. Je kunt goed feesten, maar ook cultuur proeven. Je zult verblijven in een hotelkamer of appartement op basis van all-inclusive! De bestemming hangt af van de beschikbaarheid. Na de reservering krijg je te weten om welke bestemming en om welk hotel het gaat. Je hoeft alleen nog maar je eigen vervoer naar de luchthaven van Eindhoven te regelen!

Flughafen_Koffer_Handgepäck_Flugzeug_Frau

Hou jij wel van verrassingen? Boek deze deal dan snel!

screenshot van de deal

Verrassingsreis Zuid Europa 219eu
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)