slechts 299,- €

Heerlijke zon, zee en strand vakantie ik kom eraan! Bodrum-Bitez is mooi, zeker ook omdat het strand daar verbluffend mooi zijn! Voor 8 dagen kan jij daar overnachten en bruinbakken voor €299, dus waar wacht je nog op? Vertrek is op 22 september.

shutterstock_395921719

Geniet van de zon, zee, strand en natuurlijk de Turkse gastvrijheid. Aan de Zuid-Egeïsche Kust kunnen zonaanbidders terecht voor een fijne vakantie. Bodrum ligt niet ver van Bitez, dus cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken. In deze stad vind je namelijk de Petrusburcht met een onderwatermuseum waar het oudste scheepswrak ter wereld ligt, een Grieks theater en de fundamenten van het Mausoleum van Halikarnassos, wat ooit tot een van de zeven wereldwonderen werd gerekend

Je verblijft in een appartement van het complex Bitez Park***. Dit kleinschalige complex wordt gerund door een familie die ervoor zorgen dat je een top vakantie zult hebben. Op enkele minuten lopen bevind je je al in het gezellige centrum van Bitez. Daarnaast ben je ook zo op het strand. Voor een uitstapje naar Bodrum kun je een dolmusje pakken die praktisch voor de deur van het complex stoppen. Daarnaast beschikt het complex over een zwembad. Op Zoover krijgt dit complex een goede score van 8,3/10.

Europe_Turkey_Bodrum_009

Wil jij in september naar de Turkse zon? Boek dan snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

Bitez TUI 299 euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)