Lekker nazomeren in Malta? Dat kan nu heel voordelig! Ik heb een hele mooie deal voor je gevonden. Je verblijft in een charmant aparthotel met dakterras en 2 zwembaden. Ook ligt het hotel aan de boulevard en is het centrum op loopafstand. Je zal je geen moment vervelen! En dat voor maar €390!

Vertrekken doe je op 29 augustus vanuit Amsterdam. Je vliegt met Air Malta, vanaf het vliegveld is het slechts 20 minuten naar het hotel. Hotel Bay View ligt aan de oostkust van Malta in de levendige plaats Sliema. Sliema betekent ‘vrede’ en ligt aan de kilometerslange kustboulevard, gelegen tussen Gzira en St. Julian’s, met vele gezellige restaurants, terrasjes en ook leuke winkels. Sliema en St. Julian’s zijn vrijwel met elkaar vergroeid en vormen samen een bij iedereen zeer geliefde vakantieplaats en een bij de Maltezer bevolking favoriete woonplaats. Zoekt u een gezellig en levendig vakantiecentrum? Dan voelt u zich hier zeker thuis.

Het hotel ligt ca. 1 km van het rotsstrand en direct aan de boulevard en in het centrum van Sliema. Er is een bushalte voor het hotel aanwezig met regelmatige verbindingen naar bijvoorbeeld de hoofdstad Valletta.

Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Malta_Kathedrale

Ga hier naar de deal! Klik hier voor nog meer deals!

malta

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)